FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

VIDEO Inedit! Primul străin căruia nu îi plac sarmalele joacă la Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2019 15:23

Matheus Medeiros (22 de ani) joacă la CSA Steaua și a surprins cu răspunsul la întrebarea „care este mâncarea românească favorită”.

Fiecare fotbalist străin transferat în România este întrebat la un moment dat despre mâncarea preferată. Majoritatea sportivilor răspund încântați că sarmalele sunt pe placul lor.

Brazilienii Matheus Medeiros (22 de ani) și Lucas Caetano da Silva (21 de ani) au fost luați la întrebări, iar primul dintre ei a spus că nu îi plac sarmalele, acesta fiind singurul fel de mâncare din România care nu este pe gustul lui.

Într-un material al celor de la Steaua TV, cei doi brazilieni și-au etalat cunoștințele despre România, despre echipa la care joacă și au spus câteva cuvinte în limba română. Totodată, aceștia le-au transmis fanilor că își doresc să promoveze cu Steaua până în Liga I.

După 29 de etape disputate, CSA Steaua este lider în Liga 4 și are un avans șase puncte față de a doua clasată, Carmen București. Totuși, „militarii” mai au de trecut două obstacole până să obțină promovarea în Liga 3. Primele patru echipe, CSA Steaua, Carmen București, Progresul București și CS Dinamo, vor disputa un play-off, iar câștigătoarea va disputa un meci de baraj cu cea mai bună echipă din Liga 4 Călărași.

Vezi și: 

Victorie cu emoții pentru Rapid în penultima etapă din Liga 3!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
229577630783922
Nicola Gigi-Romeo  •  19 Mai 2019, 02:56

Hai, băieții! Forza Steaua!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează