FOTBAL  »  LIGA 4  »  AFC COMPREST GIM - ACADEMIA RAPID 0-0

VIDEO Primul pas greșit pentru Academia Rapid, în Liga 4! Daniel Niculae a ratat o ocazie imensă

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 17:44

Academia Rapid a făcut un prim pas greșit în acest sezon din Liga 4 și a reușit doar o remiză pe terenul lui AFC Comprest, scor 0-0.  Până în etapa a șaptea, giuleștenii aveau doar victorii.

În finalul meciului, Daniel Niculae a ratat o ocazie imensă de a aduce victoria Academiei Rapid, când a șutat extrem de slab dintr-o poziție excelentă.

 

Ratare uriașă a lui Nico în finalul meciului

Posted by RAPID TV on Friday, 6 October 2017

În ciuda acestei remize, Academia Rapid rămâne lider în Liga 4, cu un avans de patru puncte față de Steaua, însă roș-albaștrii au cu două meciuri mai puțin disputate.

Steliștilor le-a fost anulat rezultatul cu Sportul Studențesc, după ce echipa din Regie s-a retras. În această etapă, Steaua urmează să joace contra formației AS Tricolor.


Foto: frf-ajf.ro/bucuresti

Save

Save

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
ropo
ropo  •  06 Octombrie 2017, 19:21

Mitica si sandu au facut prapad

randoom_._
randoom_._  •  06 Octombrie 2017, 19:20
Postat de vlad.dracul pe 06 Octombrie 2017, 19:11

Păi atunci ce caută echipa lu' ***-n prima ligă, dacă nu-i continuatoarea de drept a ... (era să zic mizeriei ăleia blatiste care-a retrogradat pe nedrept Timişoara de 2 ori în anii '80, da' mă abţin) vechiului Dinamo?

politicul. simplu. Steaua este atacata de toti tradatorii de tara care conduc tara asta si rinamo aka rusinea romaniei este protejata. asa spui de parca nu ai stii ca rinamo este protejata cu orice pret.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  06 Octombrie 2017, 19:26
Postat de ropo pe 06 Octombrie 2017, 19:16

Singura care nu se mai numeste steaua,este fcsb ul,asta e singura clona

Câtă puşcărie ar trebui să facă Mircea Sandu şi Mitică Dragomir pentru toate matrapazlâcurile astea cu palmarese, culori, continuitatea echipelor etc. Oare cum de nu se sesizează absolut nimeni să-i dea în judecată în privinţa chestiunilor respective? Dacă FCSB nu e Steaua, atunci de ce nu a fost obligat Becali să înceapă cu noua lui echipă din liga a 4-a sau a 5-a, aşa cum prevedeau regulamentele în vigoare? Dacă Steaua a încetat să existe în 2003, de ce n-a fost lăsat locul vacant în Divizia A, iar FaciCeSpuneBecali să pornească din campionatul judeţean? Despre clona de la Craiova nici n-are rost să mai pomenesc...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează