FOTBAL  »  LIGA 4  »  LIGA 5 DÂMBOVIȚA

VIDEO Scene dure pe un stadion din România, chiar în Sâmbăta Mare: arbitrul a fost luat la bătaie după o decizie controversată

Arbitrul Bogdan Duțu a fost ținta furiei fanilor recalcitranți
Arbitrul Bogdan Duțu a fost ținta furiei fanilor recalcitranți

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2019 18:36

Meciul din Liga 5 Dâmbovița dintre Pomicola Raciu și Cetatea Târgoviște, încheiat 1-1, disputat sâmbăta trecută, a generat un scandal monstru între jucătorii celor două echipe, conflict în urma căruia a picat la mijloc chiar arbitrul Bogdan Duțu.

Totul a plecat după ce, în prelungirile meciului, la scorul de 1-1, arbitrul nu a acordat penalty după o simulare în careu a unui jucător de la Pomicola Raciu.

Spiritele s-au aprins, jucătorii s-au luat la bătaie, iar suporterii aflați pe margine, în imediata proximitate a unei biserici, s-au implicat în tensiunile dintre cele două combatante. Aceștia au invadat terenul și au vrut să-i aplice o corecție fizică arbitrului, care a fost lovit de două persoane recalcitrante. 

„Din câte s-a văzut, arbitrul a fost lovit de doi spectatori, care au pătruns pe teren în momentul când s-a fluierat simulare la unul dintre componenții echipei din Raciu. La acea fază spectatorii din Raciu au cerut penalty, după care, pe teren s-a creat învălmășeală în jurul arbitrului, iar doi dintre spectorii intrați pe teren l-au lovit. Nu e normal ce s-a întâmplat, a declarat un martor ocular”, potrivit Adevărul. 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
100002473541087
Danut Ognean  •  01 Mai 2019, 22:00

o fi fost tanase cel care a simulat

2515384248495317
Alexandru Raduta  •  01 Mai 2019, 21:56

Face-ti voi de la gazeta ,o ancheta mai ampla,la cum se fac omologarile acestor asa zise terenuri,cum se fac promovarile si retrogradarile,cum se completeaza seriile dupa bunul plac al unora,si multe alte nereguli.ve-ti descoperi cel putin la fel de interesant ca in episodul precedent cu "acoperitii",ca doar aici e Dambovita.

vnelu01
vnelu01  •  01 Mai 2019, 20:18

... şi cum se numeşte "stadionul"(!!!) ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează