FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID, SÂMBĂTĂ, 19:45, DIGI, GSP.RO

VIDEO Șumudică, mesaj emoționant înainte de CSA Steaua - Academia Rapid: "Un singur lucru rămâne: voi, nebunii, fanaticii. Restul e trecător şi nu contează"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 16:35

Marius Șumudică a transmis un mesaj fanilor rapidiști înainte de CSA Steaua - Academia Rapid.

"Rapid sunteţi doar voi! Cu toţii ştiţi ce este în sufletul meu şi ce este sufletul meu. Ştiţi că doar strigătele voastre de luptă mă fac să plâng sau să trag de mine. În alte părţi dacă muncesc, doar în Giuleşti pot să respir, cu voi.

S-au schimbat multe şi se vor mai schimba, dar un singur lucru va rămâne: voi, nebunii, fanaticii. Rapid înseamnă doar voi. Restul e trecător şi nu contează. Vă rog să urlaţi sâmbătă cât puteţi, să simt că renaştem. Vreau să aud şi eu până aici până unde sunt, să mi se facă iar pielea de găină şi să strig cu voi ca şi când aş fi acolo: Forza Rapid", a transmis Șumudică. 

 

CLASAMENT LIGA A 4-A:

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.

Citește și: EXCLUSIV Copos înaintea meciului CSA Steaua - Academia Rapid: "Au vrut să închidă Rapidul și l-au închis"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  13 Aprilie 2018, 08:10

Bine Sumiiii !

badeadorian
badeadorian  •  12 Aprilie 2018, 19:10
Postat de jack_the_stripper pe 12 Aprilie 2018, 18:47

*** mintea, poate scoți ceva savuros, genial, așa cum face idolul tău, sultanul din Kayseri... Să fii acolo, să urli sâmbătă cât poţi, să simtă rozaliul că renaşte. Nu uita batista, că o să ai nevoie de ea la sfârșitul meciului...

Vezi conule , asta-i defectul tau ( de la Caragiale, citire ) .... esti nintelus obraznic si imberb ... in rest , esti baiat bun , pacat de fata ! .

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  12 Aprilie 2018, 18:47
Postat de badeadorian pe 12 Aprilie 2018, 17:19

Ai bagat in ecuatie si ai fortat calculatorul, pana a iesit fum, pentru rezultat ??? Sau este o presupunere in functie de culoarea preferata ??

*** mintea, poate scoți ceva savuros, genial, așa cum face idolul tău, sultanul din Kayseri... Să fii acolo, să urli sâmbătă cât poţi, să simtă rozaliul că renaşte. Nu uita batista, că o să ai nevoie de ea la sfârșitul meciului...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează