FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

VIDEO // Umilit la porțile stadionului! Imagini incredibile! Un suporter stelist de 50 de ani, bătaia de joc a jandarmilor: "Mă plătești tu? Ia 20 de bani înapoi" + Cum se apără Jandarmeria

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 12:23

Caz șocant în Liga a 4-a! Un jandarm a sfidat un suporter stelist venit cu biletul în mână să intre la meciul cu AFC Rapid.

Un bărbat în jurul la 50 de ani, suporter stelist, a încercat să intre la AFC Rapid - CSA Steaua 0-2, pe terenul Electromagnetica din Ferentari.

Nu a fost lăsat de un jandarm, așa cum reiese dintr-un video postat pe facebook de fanii steliști de la Peluza Sud.

Omul de ordine a avut un comportament jignitor la adresa suporterului care îi arăta care are bilet pentru a intra.

Suporter: "Am bilet și nu pot intra la meci"
Jandarm: "Dumneavoastră sunteți mai cult. Mergeți acasă și uitați-vă la TVR Cultural. Lăsați meciul"
Suporter: "TVR Cultural? Eu vreau să văd meciul"
Jandarm: "Dacă dumneavoastră mergeți la teatru, păi mergeți la teatru. Ce căutați la meci?"
Suporter: "Nu îmi spui dumneata unde să merg sau să nu merg. Până una alta ești plătit din banii mei"
Jandarm: "Stați să vă dau banii înapo! 20 de bani e mult, e mult!"

După acest schimb de replici, suporterul s-a întors cu spatele și a plecat.

CSA Steaua a câștigat meciul cu AFC Rapid, 2-0, din etapa a 25-a din Liga a 4-a, grație golurilor marcate de Răsdan și Bâtfoi.

  

Nu mai spunem nimic...

Publicată de SudSteaua.ro pe 24 Aprilie 2018

Cum răspunde Jandermeria

Contactat de Gazeta Sporturilor, maiorul Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, a emis un punct de vedere, din care reiese că în urma rapoartelor s-a constatat că fanul avea un bilet folosit.

"În legătură cu fragmentul video în care este prezentat dialogul dintre un jandarm și o persoană care voia să participe la un eveniment sportiv facem următoarele precizări:

În vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a decurs discuția respectivă, Directorul General al Jandarmeriei București a solicitat jandarmilor implicați rapoarte detaliate din care a rezultat faptul că persoana respectivă s-a prezentat la intrare cu un bilet folosit, pe baza căruia nu se putea face accesul în stadion.

Fragmentul video nu prezintă întregul context în care are loc acel dialog ci doar o parte de aceea, după stabilirea tuturor detaliilor privind respectiva conversație, dacă vor fi identificate aspecte care fac obiectul unor sancțiuni, vor fi dispuse și măsuri in consecință", se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
oklahoma.
oklahoma.  •  25 Aprilie 2018, 13:26

Asta e din ciclul "bagati la duba site-ul de cultura" :))) Dar tind totusi sa cred ca s-a mai intamplat ceva acolo, nu s-a luat jandarmul de pomana de acest om. Totusi, tonul si limbajul sunt deplorabile pentru jandarm. Ar trebui dat afara sau cel putin sanctionat cu o penalizare salariala

209402592802433
Maryo Instal  •  25 Aprilie 2018, 20:23

Ce poti cere de la niste animale luate de pe strada si imbracate in haine publice? *** ordinar numit jandarm,tu drogatule chiar esti platit din banii acelui om fie ca este salariat sau pensionar!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

141102562954591
Alex Trufin  •  25 Aprilie 2018, 19:51

PAI SUNTEM CATEVA MILIOANE X 20 DE BANI SUNT CATEVA MILIOANE DE LEI NOI CA TOTI NE VREM BANII INAPOI CA SI ASA PLATIM MILITIA DEGEABA. MILITIA E CA AUTOSTRAZILE DIN TARA. ALEA INVIZIBILE :)

Vezi toate comentariile (62)
Comentează