FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFERURI

4 jucători importanți au fost lăsați să plece » Mari probleme financiare la una dintre cele mai bune echipe din Liga a 2-a!

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 17:05

Situația financiară precară i-a făcut pe cei de la FC Academica Clinceni să traverseze cu greu acest sezon până acum.

Pe teren lucrurile au stat însă bine pentru echipa antrenată până în urmă cu câteva zile de Eric Lincar, în condițiile în care ilfovenii au terminat acest an pe locul 6 în clasamentul la zi.

Conducerea Academicii a decis să renunțe în această iarnă la jucătorii consacrați, care aveau salarii pe care gruparea nu le mai poate onora.

Marian Constantinescu, 36 de ani, căpitanul echipei și principalul marcator, cu 8 goluri, Cristi Pulhac, 33 de ani, și Samson Nwabueze, 29 de ani, nu mai fac parte din lotul echipei conduse de Constantin Bigan.

Ilfovenii l-au pierdut de asemenea și pe fundașul central Bogdan Matei, 28 de ani, care a dat curs ofertei venite de la Oțelul Galați.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
149178409193982
Nikolas Popescu  •  03 Ianuarie 2018, 19:57

Oricum Matei trebuia sa plece ,l-am vazut in 2-3 meciuri acasa ,e penal rau de tot. Nici o pasa nu e capabil sa dea.E bun la jocul de cap ca e inalt dar in rest "varza"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close