FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

A fost dat afară din Liga 1, dar și-a găsit imediat echipă » Se va lupta pentru promovare

Buleică, în dreapta
Buleică, în dreapta

Articol de - Publicat joi, 10 august 2017 12:39

Concordia Chiajna s-a despărţit de trei jucători care nu mai intrau în planurile lui Vasile Miriuţă.

Alin Buleică, Raul Costin şi Valentin Munteanu au ieşit din circuitul grupării de primă ligă după ce au contat foarte puţin în startul noului sezon.

Mijlocașul dreapta Alin Buleică, 25 de ani,  şi-a găsit, imediat, o nouă echipă unde să evolueze în continuare, UTA fiind formaţia care i-a propus un contract.

Gruparea antrenată de Adrian Mihalcea este văzută de majoritatea specialiştilor eşalonului secund drept principala pretendentă la promovarea în primul eşalon competiţional în campionatul abia început.

UTA a câştigat, în etapa inaugurală, la Târgovişte, şi aşteaptă, acum, vizita unei nou promovate, Metaloglobus, în meciul din etapa cu numărul doi care are loc sâmbătă dimineaţă, de la ora 11.00, la Şiria.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează