FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZAFILIEREA UNIVERSITĂȚII

Decizia Tribunalului în cazul dezafilierii Craiovei a schimbat planurile unui fotbalist: "Am refuzat mai multe oferte pentru a juca la Universitatea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iunie 2017 21:32

La 4 ani de când a început procesul, Curtea de Apel a anunțat decizia definitivă în cazul dezafilierii Universității Craiova, anulând practic toate condamnările și prejudicile stabilite de Tribunalul București.

Vestea l-a dărâmat pe Florin Costea, care spunea că era pregătit în orice moment să revină în tricoul Universității Craiova.

"Vă spun de la început că mă doare sufletul, mă doare inima de tot ce i s-a întâmplat acestei echipe. Mă doare sufletul și de toți fanii care au așteptat revenirea Universității Craiova în fotbalul românesc.

Eu am ținut legătura mai mereu cu domnul Adrian Mititelu și acum chiar eram gata să pun umărul la revenirea Universității Craiova. Nu vă ascund faptul că am amânat foarte multe răspunsuri pentru unele formații din țările arabe doar ca să aștept să văd ce se întâmplă cu procesul acestei echipe.

Voiam să joc din nou pentru Universitatea. Nu pot să uit nici acum clipele petrecute în Bănie. Sunt cele mai frumoase amintiri ale mele. Nu pot să uit cum jucam cu stadionul plin la foarte multe meciuri. Nu pot să uit atmosfera făcută de fanii acestei echipe. Însă nu sunt un fotbalist terminat și vă asigur că dacă într-o zi echipa asta o să revină, sunt gata să joc din nou pentru ea.

Deși sunt fotbalist profesionist, am curajul să spun cu tărie că eu țin cu Universitatea Craiova, cu toate am jucat și la alte echipe în Liga 1. Însă acum aștept să joc și eu undeva deoarece m-am săturat să tot fiu păcălit de unii impresari. Încă mai am multe de spus în fotbal", a declarat Costea pentru Fanatik.

Florin Costea, 32 de ani, a jucat la Universitatea Craiova în perioada 2003-2011, apoi s-a transferat la Steaua unde a jucat un singur sezon. Acesta a mai evoluat pentru Gaz Metan Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula și FK Zakho.

Verdictul Curții de Apel

  • Mircea Sandu, fost președinte al FRF, și Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, au fost achitați de abuz în serviciu, folosirea influenţei ori autorităţii pentru a obţine pentru sine sau pentru altul bani, bunuri sau foloase necuvenite şi sustragere de sub sechestru;
  • Nu există niciun prejudiciu, a decis Curtea, iar decizia este definitivă;
  • Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal au fost achitate de abuz în serviciu și de toate acuzațiile aduse;
  • Curtea de Apel respinge ca nefondată acțiunea ANAF, dar menține sechestru asigurator asupra bunurilor inculpaților Mircea Sandu, Dumitru Dragomir și LPF, până când U Craiova anunță dacă va da în judecată în civil, în termen de 30 de zile;
  • Toată părțile civile vor achita câte 2.000 de lei;
  • "Nu mai am cuvinte. E bulversant ce s-a întâmplat", a spus Mircea Moise, avocatul lui Adrian Mititelu
  • Ce a zis Adrian Mititelu (detalii aici
  • Ce a zis Mircea Sandu (detalii aici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
179081852626446
Caracala Paulian  •  20 Iunie 2017, 10:22

semneaza cu CSU sau Timisoara sau Dinamo sau alta echipa la care sa joci si dupa ce dai 15 goluri in A te ia la nationala vei vedea . Daca esti ok cu genunchi . poti juca atacant pana la 40 de ani la miroslav klose la lazio.....ca atacant sa ai lovitura de cap si simtul portii in careu sa nu ratezi ,,,,,nu trebuie sa alergi ca numar 9

steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 Iunie 2017, 10:28

Costea nu a fost niciodata prea inteligent.....

superdaniel72
superdaniel72  •  17 Iunie 2017, 07:28

Florin , apreciez devotamentul tau, dar echipa familiei mititelu nu mai exista, si nu va mai exista. Asa ca vezi ti de treaba...e cam tirziu sa mergi la echipa mama...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează