FOTBAL  »  LIGA 2  »  REVENIRE

Dinu Gheorghe e aproape să revină în fotbal! Ce echipă va prelua

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 15:05

După un an de zile în care a stat fără echipă, Dinu Gheorghe este aproape de a reveni în fotbalul românesc.

În vârstă de 61 de ani, Dinu Gheorghe negociază preluarea funcţiei de preşedinte la ASA Tg. Mureş, club care a retrogradat în Liga a 2-a la finalul sezonului recent încheiat.

Venirea lui "Vamă" se bazează pe aprobarea planului de reorganizare, iar dacă va prelua şefia echipei, acesta va avea obiectivul de a promova în Liga 1 şi de a salva clubul.

Dinu Gheorghe a activat ultima dată la Rapid, până în iunie 2016, când echipa a intrat în faliment. De-a lungul carierei a mai fost conducător la Rapid, FC Braşov, Astra şi Dinamo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  12 Iunie 2017, 17:17

iar bateti campii cu titluri tampite.....e aproape de a reveni in fotbal......ce echipa va prelua.....nu era mai indicat sa titrati....ce echipa VREA sa preia ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează