FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI TIMIȘOARA

După Ionel Ganea, ACS Poli a scăpat și de Ștefan Nanu » Cine a preluat pentru moment frâiele fostei prim-divizionare

FOTO: Facebook @ACSPoliTimisoara
FOTO: Facebook @ACSPoliTimisoara

Articol de - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 17:43

ACS Poli Timișoara a pierdut în deplasare cu Energeticianul, scor 0-3. Antrenorul Ștefan Nanu a demisionat în urma acestui rezultat.

ACS Poli Timișoara se luptă cu recordurile în privința numărului de antrenori. După Ganea și Nanu, fosta prim-divizionară este din nou în căutarea unui tehnician. 

"Am hotărât să mă retrag pentru că se întâmplă ceva, e o cădere după prima repriză. Poate vine cineva care să o scoată la capăt. Mi-am dorit foarte mult, dar în momentul în care nu reuşesc e mai bine aşa", și-a motivat Nanu decizia. 

Nanu ar putea continua în clubul timișorean, la centrul de copii și juniori. Formația din Liga secundă va fi pregătită în continuare de Adrian Săvoiu și Călin Frunză. ACS este penultima în Liga a 2-a, cu 5 puncte acumulate în 12 etape. 

Vezi și: Etapa a 12-a din Liga a 2-a » Surpriză la Pitești, încă o victorie pentru Clinceni! Rezultatele, marcatorii și clasamentul provizoriu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează