FOTBAL  »  LIGA 2  »  ENERGETICIANUL - ASU POLI 2-1

Energeticianul nu a pierdut în Liga 2, dar Dulca susține că are multe probleme: "Am doar 3 jucători care au fost și anul trecut"

Articol de - Publicat luni, 13 august 2018 09:16

Energeticianul s-a impus cu 2-1 în meciul cu ASU Poli, din etapa secundă din Liga 2. Cristi Dulca, antrenorul celor de la Energeticianul, e neînvins după două etape, dar recunoaște că are probleme și multe de pus la punct.

După ce-a realizat scorul primei runde, 4-0 cu Luceafărul Oradea, Energeticianul continuă forma bună a startului de sezon și a câștigat și partida cu ASU Poli Timișoara. Formaţia lui Cristian Dulca a marcat două goluri în două minute, prin Nicoară şi Stoenac, dar timişorenii au redus diferenţa prin golul lui Schieb.

Tehnicianul de 45 de ani explică pentru Gazeta Sporturilor situația de la echipă: "Pentru mine e mai mult o provocare. Eu sunt specialist să fac echipe din «echipuțe», așa că o să-mi fie ușor. Chiar dacă am antrenat FC Vaslui în Europa League, nu am niciun fel de probleme să o iau de jos.

Dar e mult de muncă și am multe probleme pe cap. De exemplu am doar 3 jucători care au fost și anul trecut, restul sunt toți noi. Dar știu că avem fotbalişti de mare caracter, care înțeleg exact situația, jucători care trebuie să lupte pentru a juca și pentru ajuta echipa. Abia am încropit o echipă și avem doar o lună de pregătire fizică".

"Suntem la 60%"

Acesta a vorbit și despre victoria cu ASU: "Suntem cam la 60 la sută din ce-mi doresc eu! Sunt mulțumit de jocul echipei pentru că am avut posesie, am marcat, am controlat jocul, am pus presiune pe adversar. Din păcate, în partea secundă cu ASU ne-am culcat pe-o ureche și am luat gol.

Recunosc că am căzut fizic, am fost dominați, dar până la urmă rezultatul contează. Sunt multe de pus la punct. Ne așteaptă un sezon foarte lung și foarte, foarte greu. Nu mă gândesc la promovare, vreau să iau meci cu meci, să câștig tot și după mai vedem. Jucătorii să muncească și să fie focusați pe ce le cer pentru că altfel n-avem nicio șansă". 

REZULTATE  LIGA 2

CS Balotești - Petrolul 0-3 (L.Cazan 4', 41', Cl. Herea 34')
Academia Clinceni - Daco-Getica 5-0 (Şut 8', Gliga 11', Gheorghe 78,' Ion 87', Mihalcea 90+1')
Sportul Snagov - CS Mioveni 2-0 (Hlistei 15', Ilie 83')
Energeticianul - ASU Poli Timșoara 2-1 (Nicoară 35', Stoenac 37'/ Schieb 64')
Luceafărul Oradea - Ripensia Timișoara 2-2  (Pop 35', 61' / Dumiter 11', Monea 31')
Metaloglobus - Aerostar Bacău 1-1 (Ghenovici 39' / Hurdubei 22')
UTA - Farul 4-2 (Rus 8', Copaci 38', 57',Petra 79' / Tudorică 49', Doumbia 74') 
Pandurii - FC Argeș 1-1 (Blejdea 46'/M. Panait 40')
ACS Poli Timișoara - Unirea Brăila 2-2 (Drăghici 35', Bârnoi 61'/ Bebey 66', R.Vitan 68')
Chindia Târgoviște - U Cluj azi, 18:00

Clasament Liga 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează