FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

EXCLUSIV Anunț neașteptat! Petre Grigoraș, OUT de la Farul Constanța: un fost stelist îi ia locul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 22:26

Petre Grigoraș pleacă de la Farul după un singur sezon, în care a reușit să promoveze echipa în Liga a 2-a. Constănțenii au avut 67 de puncte, cu 5 peste Progresul Spartac.

Tehnicianul de 53 de ani își va anunța mâine plecarea de la Farul, susțin sursele Gazetei. Conducerea clubului de la malul mării a găsit deja înlocuitor. În proporție foarte mare, Daniel Oprița îi va lua locul lui Grigoraș.

Acesta vine vineri la Constanța pentru a semna contractul. Îl va lua în stafful său pe Martin Tudor, fostul portar al Stelei. Acesta va fi antrenor cu portarii. 

Pe lista Farului s-au mai aflat Cristi Pustai, Cristian Cămui și Constantin Gache. S-a apelat însă la Oprița, care are deja experiența unei promovări, fiind pe banca lui Juventus București acum 2 ani.

Luni e reunirea

Farul se reunește luni, cel mai probabil sub comanda noului antrenor, care tocmai și-a reziliat contractul cu CSM Reșița, pe care a pregătit-o sezonul trecut.

La reunire vor fi chemați toți jucătorii care sunt în lot, urmând ca antrenorul să decidă cine va rămâne.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Iunie 2018, 00:13

Grigoraș, cel mai slăbuț din oras !

hennessylvmh
hennessylvmh  •  20 Iunie 2018, 23:26

Eu stiu din surse mult mai sigure decat ale voastre, ca Grigoras o sa ramana, deja s-a inteles personal cu 2 fotbalisti sa vina la Farul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează