FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII

EXCLUSIV Cine va fi noul antrenor de la Pandurii » Echipa se reunește luni și speră să joace în Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2017 16:33

Pandurii, club retrogradat la finalul sezonului trecut, se va reuni luni, 26 iunie, pentru începerea pregătirii noului sezon.

Potrivit informațiilor GSP.RO,  Eugen Neagoe este favorit să preia banca tehnică a gorjenilor. Antrenorul de 49 de ani a rămas liber de contract după despărțirea de CSM Poli Iași, club la care a ajuns Flavius Stoican, fostul antrenor de la Pandurii.

De-a lungul carierei, Neagoe a mai antrenat la U Craiova, în două rânduri, Pandurii, în două rânduri, FC Drobeta, ASIL Lysi, Aris Limassol și Nea Salamina. A mai fost antrenor secund la Steaua, U Craiova, Al Ittihad și naționala României.

La reuniunea de la baza de antrenament a clubului Pandurii vor fi prezenți toți jucătorii aflaţi încă sub contract gorjenii, dar şi jucători de la echipa a doua care vor fi promovaţi la prima echipă.

Pandurii continuă demersul la TAS și a depus actele necesare pentru a recupera punctele pierdute după meciul cu ASA Tg. Mureș, pierdut la "masa verde", după ce gorjenii nu au mai intrat pe teren în repriza a doua din cauza gazonului înghețat.

Oficialii gorjenilor sunt încrezători că vor primi 3 puncte la TAS și că astfel vor rămâne în Liga 1, trecând peste ACS Poli și Chiajna.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează