FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV Interviu cu ultimul golgeter al Rapidului: "Când marcam şi tribuna îmi striga numele, eram cel mai fericit om de pe Pământ"

Articol de - Publicat sambata, 24 iunie 2017 16:38

Iulian Popa, 32 de ani, se desparte în această vară de FC Braşov, echipă care nu va mai exista din sezonul viitor.

Mijlocaşul ofensiv vorbeşte despre situaţia grea a "stegarilor" şi îşi aminteşte cu bucurie de perioada în care a pus serios umărul la promovarea Rapidului în prima ligă. Iulian este ultimul golgeter al Rapidului înainte de faliment.

- Iulian, care mai e situaţia de la FC Braşov?
- Din păcate, FC Braşov a fost lăsată să dispară fără nicio remuşcare din partea oamenilor cu potenţial financiar din oraş. Echipa nu o să fie înscrisă în următoarea ediţie de campionat, va intra în faliment şi astfel încă un nume important din fotbalul românesc dispare. Este foarte, foarte trist ceea ce se întâmplă la Braşov, la fel cum s-a întâmplat acum un an şi cu Rapid.

- Chiar, tu ai jucat şi la Rapid, care acum nu mai există.
- Am văzut că se încearcă o continuare a Rapidului, ceea ce este foarte important pentru că suporterii din Giuleşti sunt minunaţi. Trăiesc cu intensitate maximă atunci când îmi aduc aminte de momentele petrecute în tricoul Rapidului.

17 goluri în 33 de meciuri a marcat Popa pentru Rapid în liga secundă, sezonul 2015/2016

- Tu eşti ultimul golgeter din istoria giuleştenilor.
- Da, aşa este! Faptul că sunt ultimul golgeter din istoria clubului mă face să mă simt foarte mândru de mine, e o încununare a muncii şi a sacrificiilor mele.

- Ce amintiri ai din de sub podul Grant?
- A fost ceva extraordinar, nu credeam că pot să trăiesc asemenea clipe ca fotbalist. În Giuleşti m-am simţit fotbalist, m-am simţit iubit şi apreciat şi mereu când jucam acasă aveam emoţii foarte mari. Când marcam şi tribuna îmi striga numele, eram cel mai fericit om de pe Pământ! Mă simţeam foarte mândru de mine. Nu am să uit niciodată debutul meu pe acest stadion.

5 sezoane a jucat Popa în Liga 1, pentru Voinţa Sibiu, FC Braşov şi Oţelul

- Stadionul "Valentin Stănescu" este primul stadion din Bucureşti care a intrat în drum drept pentru modernizare. Până acum e prima certitudine.
- Mă bucur foarte mult. Sunt sigur că se va păstra aceeaşi atmosferă fermecată de pe bătrânul Giuleşti pentru că acolo sunt adunate trăirile milioanelor de rapidişti.

- Care e cea mai frumoasă amintire pe care o ai de la Rapid?
- Cea mai frumoasă amintire este meciul de pe Giuleşti după care am promovat matematic şi mi-am ţinut fiica în braţe pe gazon, ascultând bucuria fanilor din tribune. Pentru mine, perioadele Rapid şi Voinţa Sibiu sunt cele mai frumoase din cariera mea. Sper să fiu sănătos în continuare, să mai pot juca şi să îmi ţin şi a doua fiică în braţe, bucurându-mă de un nou succes important.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
adianghelescu
adianghelescu  •  24 Iunie 2017, 21:47
Postat de bakunin pe 24 Iunie 2017, 18:15

Respect Valerii!

*** ai ramas de la omul sarac cu duhul nici dumnezeu nu cere

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  24 Iunie 2017, 19:50
Postat de bakunin pe 24 Iunie 2017, 18:15

Respect Valerii!

RESPECT TALPAN !!!

bakunin
bakunin  •  24 Iunie 2017, 18:15

Respect Valerii!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează