FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV Pancu se implică în planul primarului Sectorului 1 de a reînvia Rapidul! Condiția pusă de fostul fotbalist al giuleștenilor

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iulie 2017 16:16

Daniel Pancu a purtat discuții cu primarul Sectorului 1 din București pentru a deveni președintele noii echipe a Rapidului, în cazul în care clubul va ajunge în administrarea primăriei.

Fostului căpitan al giuleștenilor i s-a propus postul de președinte al noului club Rapid. Pancu e atras de idee, dar condiționează implicarea lui de achiziționarea mărcii Rapid la licitația care va avea loc cel mai probabil toamna aceasta.

Brandul va fi vândut în cadrul procesului de faliment al fostului club de fotbal, după modelul Oțelului Galați și al Petrolului Ploiești.

"Cred că și suporterii noștri care în ultima vreme mai mult s-au certat între ei și au orgolii, ar trebui să înțeleagă faptul că vremurile se schimbă. Deocamdată, șansa sportului în România o reprezintă banii publici", a spus Daniel Pancu pentru TV Dolce Sport.

 Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, dorește să preia clubul Rapid în subordinea instituției pe care o conduce, iar în acest sens a înființat deja o comisie pentru a negocia preluarea palmaresului Rapidului (detalii AICI).

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
699077510215282
Tudor Chirea  •  10 Iulie 2017, 19:39

Daniele, unii dintre suporteri, cei ce ies in strada ca *** si urla sa invie *** *** ***, lazar, nu cel inviat din morti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează