FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZAFILIERE U CRAIOVA

EXCLUSIV Pițurcă nu iartă! Declarații dure după verdictul dat astăzi de Curtea de Apel: "Mititelu e un escroc! S-a făcut dreptate! Lumea să uite de echipa lui, CSU e adevărata Știința"

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2017 14:26

Curtea de Apel a decis astăzi să îi achite pe Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF și LPF în cazul dezafilierii Univerisității Craiova. (Detalii aici)

Fost antrenor la Universitatea Craiova, Victor Pițurcă, a comentat în exclusivitate pentru GSP.RO decizia dată de Curtea de Apel.

"S-a făcut dreptate. Mă bucur pentru Mircea Sandu și Dumitru Dragormir, care nu aveau nicio vină. Ei au respectat regulamentul. Adrian Mititelu este un escroc. A păcălit multă lume. Nu cred că mai revine în fotbal. Și dacă primea 220 de milioane de euro, tot nu făcea nimic.

Eu, când eram antrenor la echipa națională, i-am spus lui Mircea Sandu să nu dezafilieze Craiova. A făcut exact ce îi convenea lui Mititelu. El nu mai avea bani, jucătorii erau neplătiți, iar echipa retrogradase.

Lumea trebuie să uite de echipa lui Mititelu. A făcut mult rău Craiovei și o să dispară total din fotbal. Vocile care ziceau că echipa din Liga 1 nu este adevărata Craiova erau susținători falși ai lui Mititelu. Venea la ședințe cu niște suporteri cărora le-a promis bani. Ei, când se întâlneau cu mine, îmi ziceau că Mititelu e un escroc. Formația din Liga 1 este adevărata Știința, clubul la care am jucat eu.

Procesul meu cu el își va continua cursul. El, în ultimul timp, a înstrăinat multe bunuri ale clubului. E o judecată acum, ca aceste bunuri să revină la clubului lui, pentru ca statul, ANAF-ul și cei care au bani de recuperat să o facă. Dar eu nu îmi fac nicio speranță că voi recupera bani", a spus Victor Pițurcă pentru GSP.RO.

Citește și: Prima reacție a lui Mitică Dragomir după ce a fost achitat în cazul dezafilierii Craiovei: "Nu puteam intra nevinovat la pușcărie"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  16 Iunie 2017, 09:58

Piti, usa de biserica, lasa-ne nene. Ai uitat cum aratai cand erai mare jucator la Pandurii?

zarqa
zarqa  •  15 Iunie 2017, 21:52

Uită-te cine vorbește despre Mititelu că este excroc ????? Pițiiiiii, excrocule, tu vorbești ? Atâta șmecherie ai în tine că până și pe experții de la cazinouri (cu tot cu aparatură) i-ai șmecherit, i-ai păcălit. Pe Mititelu (dacă-i mititel !) l-ai făcut ca la ”Nufărul”, i-ai luat toți banii. Băăăăă Piți, până și pe Vika ai fraierit-o vreo 4-5 ani. Ea muncea la ”saltea”, tu îi luai banii și i-ai lăsat și un copil de crescut. *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

helioglobalus
helioglobalus  •  15 Iunie 2017, 20:02
Postat de helioglobalus pe 15 Iunie 2017, 20:01

De fapt principalul gropar al Craiovei nu e nici Sandu, nici Dragomir, nici chiat mititelu, ci...chiar Piţi talent, de la el a pornit scandalul cu clauza aberantă.

erată-chiar

Vezi toate comentariile (32)
Comentează