FOTBAL  »  LIGA 2  »  SSC FARUL

EXCLUSIV Președintele SSC Farul nu exclude o înțelegere cu Marica: ”Vreau pace în jurul clubului” + Îl contrazice pe șeful galeriei propriei echipe

Articol de - Publicat luni, 06 august 2018 19:26

Președintele SSC Farul, Marcel Lică, spune că toate contrele cu Ciprian Marica nu-și au rostul.

"Eu am solicitat Comitetului Director să-mi acorde o împuternicire pentru a putea purta discuții oficiale cu Marica, la Primărie, la Consiliul Județean pentru a putea găsi calea mai bună în favoarea clubului. Să luăm ce e mai bun de la fiecare, să găsim un numitor comun pentru binele Farului.

Eu vreau pace și pentru asta sunt dispus să discut cu toată lumea dacă voi primi un mandat în acest sens. Din ce am citit, am dedus că Marica are intenții foarte pozitive legate de Farul, iar asta e o veste bună", a declarat Lică.

El subliniază că intervențiile abrupte ale șefului galeriei, Sorin Mihăilescu, nu reprezintă un punct de vedere oficial din partea SSC: "El nu are nicio calitate în club. Sigur, Mihăilescu nu e un suporter oarecare, are influență printre fani și în jurul Farului, ține mult la echipă, dar nu are nicio calitate în club".

Lică a negat și informația lansată de Mihăilescu vizavi de faptul că i s-ar fi interzis accesul în stadion: "Este eronat. De azi, nu mai este permis pentru nimeni intrarea cu mașina. Dar fizic, nu am nicio interdicție. Nu asta e o problemă, fiindcă din parcare în stadion sunt câțiva pași".

Citește și: EXCLUSIV Ciprian Marica despre situația explozivă de la SSC Farul: ”S-a terminat cu șantajul din partea suporterilor!” 

Citește și: EXCLUSIV Reacție după declarațiile lui Marica despre SSC Farul: "El nu bagă niciun ban, e doar de fațadă! Dacă vine fără ei, noi îi dăm clubul"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează