FOTBAL  »  LIGA 2  »  JENANT

FOTO A ajuns la fundul sacului » O fostă vicecampioană a României pusă într-o situație jenantă: "Închis pentru neplată"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 13:37

Problemele financiare ale lui ASA Târgu Mureș devin tot mai complicate pe zi ce trece. 

Fosta vicecampioană a României s-a văzut pusă față în față cu un moment penibil, nemaiputând să accese site-ul oficial "din motive de neplată".

untitled

Clubul ardelean a retrogradat în liga secundă la finalul sezonului trecut și încearcă să revină pe prima scenă fotbalistică a României, chiar dacă se află în insolvență de mai bine de un an. 

După primele 3 etape în Liga a 2-a, ASA are punctaj maxim și se află în fruntea clasamentului, la egalitate cu Ripensia și AFC Hermanstadt. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
106683413108068
Francisc Dascal  •  21 August 2017, 15:13

MULTUMESC MULT PENTRU PUBLICAREA ACESTEI STIRI,AM VRUT SA INTRU PE PAGINA DE SITE SI APARE : CONT INCHIS PENTRU NEPLATA ,ATUNCI AM CERUT AJUTORUL dvs. SA PUBLICATI SA AFLE LUMEA CUM BATE JOC CONDUCEREA ECHIPEI DE SUPORTERI !!!!!! GSP NR.1 IN ROMANIA INCA ODATA MULTUMESC MULT.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează