FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

FOTO Fanii Petrolului s-au revoltat! Bannere împotriva politicienilor afișate la ultimul meci: "Petrolul, tradiție și simbol local, nu sursă de venit pentru politicul avar"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iunie 2017 15:54

Petrolul 52, echipa finanțată de fani, s-a impus cu 2-0, în finala județeană a Cupei României, în fața celor de la CS Păulești.

Meciul a avut loc pe staionul "Ilie Oană" , iar fanii "lupilor galbeni" au vrut să profite de ocazie pentru a protesta împotriva situației actuale a echipei.

Mai mulți suporteri ai echipei antrenate de Octavian Grigore au afișat mai multe bannere în care i-au criticat pe politicieni pentru că nu se preocupă de situația clubului și de claficarea problemei palmaresului echipei.

"FCP, pasiunea și tradiția noastră versus licitația și ambiția voastră (PNL, PSD, PMP, ALDE, PLM).

Licitația proces normal sau FCP mai special? (U Cluj, UTA)

Petrolul, tradiție și simbol local, nu sursă de venit pentru politicul avar" au fost mesajele afișate de fani

19046889 1545018455532367 2133456709 n

Fanii Petrolului au închiriat loja lui Dan Capră, patronul care a băgat clubul în insolvență și au afișat aceste mesaje.

4.000 de faniau fost prezenți la meci

Petrolul se pregătește pentru barajul cu Dentaș Tărtășești pentru promovarea în Liga a 3-a. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează