FOTBAL  »  LIGA 2  »  SSC FARUL - ACS POLI 4-1

GALERIE FOTO Au luat exemplu de la japonezi » Gestul fantastic al fanilor lui SSC Farul, la finalul meciului jucat pe stadionul lui Gică Hagi

FOTO: Vlad Nedelea / GSP.ro +5   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea / GSP.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 15:06

După ce FRF nu le-a omologat stadionul celor de la SSC Farul pentru meciul de azi cu ACS Poli, 4-1, suporterii constănțeni au primit o mână de ajutor din partea lui Gică Hagi, care a decis să-i permită echipei din liga secundă să joace gratis pe arena din Ovidiu.

Fanii "rechinilor" au răspuns cum se cuvine gestului deosebit al lui Hagi. Imediat după meci, ultrașii "rechinilor" au rămas pe stadion pentru a strânge toate gunoaiele acumulate în tribune în timpul meciului. O lecție superbă de spirit civic, împrumutată de la Mondialul din acest an. 


*FOTO: Vlad Nedelea /GSP.ro

"Gestul e normal. Gică ne-a primit în casa lui, nu puteam intra încălțați și să lăsăm mizerie. Îi mulțumim încă o dată pentru sprijinul acordat", au transmis reprezentanții galeriei, pentru GSP.ro. 

În Rusia, suporterii Japoniei au fost protagoniștii unui gest asemănător. După înfrângerea cu Belgia din optimi, 2-3, aceștia au rămas în incinta arenei din Rostov și au strâns toate gunoaiele din tribune (detalii + foto, aici). La fel au procedat și fanii Senegalului, după victoria cu Polonia din grupe, 2-1 (detalii + video, aici).


*FOTO: Reuters

Citește și:  SSC Farul a revenit în liga secundă » Ultrașii au făcut spectacol la Ovidiu și n-au uitat de războiul cu Marica: "Vezi să nu te îneci!"

Vezi aici rezultatele și programul primei etape din liga secundă 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1145497178815505
Ionut Alexe  •  05 August 2018, 06:57

Incet incet poate reusim sa ne trezim! Am ajuns la un nivel atat de jos incat normalitatea a devenit exceptie.

kcain
kcain  •  04 August 2018, 18:00

in Romanica orice gest de bun simt si normal pe alte stadioane este unul exceptional, iesit din comun. Amintiti-va cand s-a interzis spartu de samanta pe stadion, arena nationala sau cfr, nu mai retin, cat tam tam a iesit. Ca atare bravo lor ca au strans gunoaiele, chiar trebuie scosi in.evidenta.Ca de cine pe cine a scuipat ne-am saturat sa aflam.

mihai_bn
mihai_bn  •  04 August 2018, 17:30

Poate pe la tine, prin Mangalia, astea sunt gesturi fantastice, însă pe stadioanele civilizate astea sunt gesturi normale. Nu vă mai minunați atât de tare de lucrurile normale și nu mai catalogați aceste gesturi ca fiind fantastice, extraordinare sau excepționale, că deveniți penibili.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează