FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Inevitabilul s-a produs » Ionel Ganea și-a reziliat contractul cu ACS Poli Timișoara » Primele reacții

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 20 august 2018 21:07

La doar două zile de la primul succes ca tehnician în Banat, fostul internațional Ionel Ganea a părăsit-o pe ACS Poli.

Președintele Radu Birlică nu a vrut să comenteze foarte mult despărțirea, dar susține că aceasta nu s-a produs din cauza situației delicate a clubului timișorean, care a cerut recent intrarea în insolvență. Conducătorul a precizat că echipa ar putea avea deja de mâine un nou ”principal”.

"Vorbiţi cu domnul Birlică, el vă poate spune mai multe”, a fost replica fostului antrenorul principal al lui ACS Poli pentru Pro Sport.

Reacția lui Birlică

Președintele lui ACS Poli părea surprins de decizia antrenorului, luată la două zile după victoria spectaculoasă, scor 3-2, cu Ripensia în etapa a III-a a Ligii a II-a.

A fost o reziliere de comun acord. Viaţa îţi dă multiple variante, surprizele sunt la minut, trebuie să le acceptăm pe toate. Nu comentez nimic, vreau să-i mulţumesc pentru activitatea depusă la club. Noi ne continuăm viaţa de zi cu zi”, a spus Radu Birlică.

Marți, conducătorul va avea o discuție cu ceilalți membri ai staffului. ”Ne vedem de treaba noastră, pregătim meciul de sâmbătă, sperăm să plecăm neînvinşi de acolo (n.r. deplasarea de la Luceafărul... domnul Ionel are drumul lui. Domnul Ganea are salariile la zi”, a precizat Birlică.

Nu problemele l-au îndepărtat

Acesta a negat că tehnicianul era nemulțumit de situația financiară sau starea economică generală a clubului, care așteaptă o decizie de la tribunal în privința insolvenței. Conform unor surse, chiar victoria cu Ripensia a dus la ceartă, în condițiile în care succesul ar fi trebuit să aducă imediat și niște prime de joc.

"Avem soluții pentru noul antrenor"

Noul tehnician al lui ACS Poli ar putea fi cunoscut marți. "Poate până mâine la amiază vom avea noul principal, avem soluţii. Eu îi mulţumesc pentru activitatea dânsului, îi urez succes, mai multe nu vreau să zic. Eu am numai cuvinte de laudă pentru Ganea, a muncit aici, dacă îşi doreşte altceva, nu ne opunem”, a conchis Radu Birlică.

ACS Poli a obținut o victorie, o remiză și a suferit un eșec cu Ganea la cârmă. Acesta mai amenințase o dată cu plecarea la finele lunii iulie, pe fondul scandalului legat de vestiarele de la ”Dan Păltinișanu”, acolo unde echipa nu mai are acces la antrenamentele obișnuite. ”Ganezul” a stat doar două luni și cinci zile pe banca timișorenei retrogradate.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dany.tm
dany.tm  •  21 August 2018, 09:15

pe bani publici sigur nu!daca la ultimul meci,gunoyul de Hotescu,nu tragea ptr Voluntari(cu 11 metrii in minutul 90)aceasta echipa nu ajungea aici.echipa a trait din banii sponsorilor locali.referitor la intrebarea ta,intreaba-i mai bine pe cei de la Voluntari,cum au spart vreo 8 milioane de euro din bani publici si sunt pe ultimul loc.astia sunt cu adevarat mizerabili

kordell
kordell  •  20 August 2018, 22:08

Pe ce bani functioneaza mizeria asta de echipa a nimanui ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează