FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Liga a 2-a se mută pe sintetic din cauza vremii! Două echipe își schimbă stadionul pentru moment

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2018 16:55

Echipele de eșalon secund se pregătesc pentru disputele care vor avea loc marți și miercuri în cadrul etapei cu numărul 23, amânată inițial din cauza condițiilor meteo improprii.

Cum vremea este, în continuare, potrivnică, echipele gazdă au mari probleme legate de organizarea partidelor respective. CS Balotești și-a găsit o gazdă bună la Buftea, la Centrul Național de Fotbal, care va găzdui partida cu Dunărea Călărași de la ora 16.00.

În deschidere, de la ora 13.00, vor evolua două echipe de Liga a III-a, SC Popești Leordeni și FCM Alexandria. În schimb, CS Afumați a obținut acordul grupării de prim eșalon Concordia Chiajna pentru a disputa meciul cu CS Snagov programat miercuri de la ora 16.00 pe arena formației conduse de Cristi Tănase.

O altă echipă ilfoveană gazdă în etapa de miercuri, FC Academica Clinceni, face, de asemenea, eforturi pentru a muta jocul cu Pandurii Târgu Jiu pe sinteticul de la Chiajna.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close