FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Mutare-surpriză pregătită în fotbalul românesc! Familia unui internațional român poate prelua o echipă de tradiție

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 16:09

UTA visează să ajungă din nou în Liga 1, cel puțin așa-și propune înainte de startul sezonului.

Gruparea din Arad n-a ajuns la niciun acord cu Marius Stan, omul care a contribuit la câștigarea titlului de către Oțelul Galați în 2011, iar primarul Gheorghe Falcă s-a reorientat spre un om de afaceri local.

Este vorba de Marius Țucudean, tatăl campionului de la CFR Cluj George Țucudean. Marius a fost și el jucător la UTA, a rămas să poarte discuții în zilele următoare cu reprezentanții locali pentru a vedea dacă se va implica în proiect.

Doar că el a cerut să aibă control și asupra centrului de juniori. Dacă se va face afacerea, atunci Cristi Bobar va fi directorul executiv de la UTA. Bobar a mai fost în discuții și anul trecut cu arădenii, doar că până la urmă a rămas în conducerea lui CFR Cluj.

Reșițeanul, fost membru în trecut al Comitetului Executiv, a mai fost director sportiv și la Dinamo, și la ASA Târgu Mureș, iar în ultimul sezon a activat în Gruia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close