FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONDUCĂTOR

OFICIAL Dinu Gheorghe a revenit în fotbal! Echipa sa are un nou antrenor

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 15:51

Clubul ASA Tg. Mureș a anunțat oficial că Dinu Gheorghe este noul manager general al echipei care a retrogradat în Liga a 2-a la finalul sezonului recent încheiat.

Dinu Gheorghe, 61 de ani, a activat ultima dată la Rapid, până în iunie 2016, iar de-a lungul carierei a mai fost conducător la FC Braşov, Astra şi Dinamo.

În plus, mureșenii au anunțat că au încheiat colaborarea cu Ionel Ganea. Astfel, noul antrenor al echipei va fi Balint Laszlo, 38 de ani. Acesta a fost ultima dată antrenor la Academica Clinceni și a mai antrenat de-a lungul carierei la Tărlungeni și FC Brașov.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează