FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

OFICIAL Leo Grozavu a fost demis de la Petrolul » Cine va pregăti echipa în perioada următoare

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 11:48

Rezultatele slabe și presiunea imensă la care a fost exercitat de fani în ultima perioadă i-au fost fatale lui Leo Grozavu, 51 de ani, care azi a fost dat afară din funcția de antrenor al Petrolului.

"Începând de astăzi, FC Petrolul Ploieşti a decis rezilierea contractului antrenorului principal Leo Grozavu, măsura fiind luată în contextul rezultatelor sub aşteptări obţinute de către echipa noastră în prima parte a campionatului, precum şi a ratării unuia dintre cele două obiective propuse, anume calificarea în fazele superioare ale Cupei României.

Interimatul în pregătirea echipei va fi asigurat de către Octavian Grigore, cel care va coordona antrenamentele şi va sta pe bancă la următoarele jocuri oficiale ale formaţiei noastre. FC Petrolul îi mulţumeşte lui Leo Grozavu şi îi urează mult succes în continuare!", se arată în comunicatul emis de club. 

După 12 etape, Petrolul se află doar pe locul 6 în Liga 1, cu 23 de puncte. O poziție mult sub așteptări pentru echipa care și-a propus imediat promovarea în Liga 1. În plus, Leo Grozavu a ratat și un alt obiectiv dictat de conducere: calificarea într-o fază superioară a Cupei României. "Găzarii" au fost învinși în turul III al Cupei de CS Tunari.

Vezi și:  ULTIMA ORĂ Destinație complet surprinzătoare pentru Florin Bratu » Cu ce echipă s-a înțeles "Mitraliera"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
whiteredarad
whiteredarad  •  20 Octombrie 2018, 10:24

Grozavu s-a dus dupa plecarea lui Ionut Popa la ACS Poli si a ingropat-o, acum , la Petrolul nu prea are nici joc, nici rezultate In plus e un tip dificil, care mereu da vina doar pe jucatori. Deci...a primit c a ...meritat.

bpaun
bpaun  •  19 Octombrie 2018, 13:34

La cum s-a comportat in ultima perioada nu il vad pe Grozavu gasindu-si contract prea curand. Este un om dificil si orgolios, iar calitatea de tehnician dovedita este una modesta (pentru a fi generos in apreciere). Dupa 20-25 de meciuri la Petrolul (incluzand si amicalele) nu a fost in stare sa isi defineasca o echipa standard, jucatorii fiind rotiti permanent pe posturi aiurea pentru ei. Jocul echipei arata cenusiu si dezlanat, fara sa intelegi prea multe din el... In fine, drum bun si cale batuta!

endervisa
endervisa  •  19 Octombrie 2018, 13:14

"După 12 etape, Petrolul se află doar pe locul 6 în Liga 1, cu 23 de puncte. O poziție mult sub așteptări pentru echipa care și-a propus imediat promovarea în Liga 1." => Ei sunt in Liga 1 si au ca obiectiv promovarea in Liga 1... pai atunci de ce a fost demis??? Ah... sunt in Liga a 2 a, dar nu poti avea pretentii de la niste oameni ajunsi jurnalisti la FR, probabil undeva unde se vand diplome...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează