FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Planuri pentru înfiinţarea unei noi echipe a Rapidului: "Am vorbit cu Boroi când era preşedinte la CSA Steaua"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iunie 2017 21:38

Valentina Caciureac, preşedinta CS Rapid, susţine că a discutat la un moment dat cu George Boroi, fostul comandant al CSA Steaua, pentru a afla detalii ce ar fi putut contribui la deschiderea unei secţii de fotbal a Rapidului.

Deşi nu s-au putut inspira după modelul CSA, cel de la CS Rapid nu au renunţat la ideea de a-şi deschide o secţie de fotbal şi poartă discuţii cu Ministerul Transporturilor. 

"În acest moment nu există un proiect de înfiinţare a unei echipe de fotbal. În primul rând o echipă înfiinţată nu ar putea evolua în Liga I şi nu poţi să iei o echipă să o duci până în Liga I şi apoi să o dai la un privat.

Noi facem sport pe bani publici, suntem o instituţie publică. Am vorbit cu Boroi când era preşedinte la CSA Steaua, i-am cerut detalii, dar nu erau în aşa măsură încât să ne facă să parcurgem paşii făcuţi de ei.

Nu este exclusă total ideea, vom mai discuta la minister. Au mai fost discuţii pe tema asta, dar nu s-a concretizat nimic", a afirmat Valentina Caciureac.

Citeşte şi:

OFICIAL Primul stadion care intră în renovare pentru Euro! » Confirmare din partea clubului + când va avea loc ultimul eveniment înainte de demolarea arenei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
valentinn10
valentinn10  •  23 Iunie 2017, 11:27
Postat de borat101 pe 23 Iunie 2017, 01:46

Iara aruncati cu vrajeli ieftine. Toata lumea stie ca RAPIDUL, ca si tot fotbalul Romanesc, este furat de k.ama.tari cu fam becali in frunte si voi va chinuiti sa va scaldati in mocirla lor?! Sunteti penali rau!

*** ai fost *** ramai. Forta STEAUA , CAMPIOANA CAPIOANELOR, restul e borala...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elcoselect
elcoselect  •  23 Iunie 2017, 10:03

Daca se reface stadionul cum o sa mai arunce suporterii cu *** in staful adversarilor ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  23 Iunie 2017, 08:45

Mai bine va intitulati AntiSteaua si va adunati toti confratii: Ionita, Lucestii, Sumudica, Sapunaru so on.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează