FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACADEMIA RAPID

Primele declarații ale noului antrenor al Academiei Rapid + giuleștenii îl aduc pe omul lui Reghecampf

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 10:59

Constantin Schumacher, noul antrenor al Academiei Rapid, echipa preluată de primăria Sectorului 1, a dat detalii despre proiect și despre situația echipei giuleștene, care din sezonul viitor va juca în Liga a 4-a.

"Sper ca prin noi, cei care suntem la club, să aducem tot mai mulți oameni la stadion. Mi-am dorit foarte mult să vin, ținând cont că sunt foști colegi care au jucat pentru Rapid. Sper să promovăm cât mai repede.  Este o serie destul de grea. Ne vom bate cu Steaua pentru promovare", a spus Scumacher la TV Digi Sport.

Schumacher a vorbit și despre lotul de jucători și a spus că la echipă va evolua și fundașul Doru Bratu, 28 de ani. Bratu a lucrat în trei rânduri cu Laurențiu Reghecampf, la FC Snagov, Chiajna și FCSB, antrenorul fiind cel care l-a adus la echipa roș-albastră. Acesta a jucat ultima dată la SSC Farul, echipă la care este din 2015.

"Pe 3 septembrie o să începem campionatul. Jucătorii s-au antrenat până acum cu tehnicienii care au fost. Sunt aproape două săptămâni de antrenamente, care au avut loc pe Giulești. Vom încerca să închiriem stadionul de trei ori pe săptămână, dar asta depinde de oficialități.

Printre jucătorii pe care îi voi avea la dispoziție sper să se numere și Daniel Niculae și Pancu. Vreau să mai joace, să îi convingă pe oameni să vină aproape de Rapid. Doru Bratu și alți foști jucători de la Rapid vor mai veni la echipă", a adăugat antrenorul.

Doru Bratu este un jucător crescut de Rapid, iar de-a lungul carierei a mai jucat la Juventus, FC Snagov, Chiajna, FCSB, Pandurii, U Cluj și Farul. Are în palmares două titluri de campion, ambele cu FCSB. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  22 August 2017, 16:34

eheheeeee. mai e mult pana departe.

1629402147290065
Pelihaci Laurentiu  •  22 August 2017, 13:58

SA UMPLEM GIULESTIUL PENTRU RAPID SA CÂNTĂM CU TOTI IN COR HAI RAPIDU, DA-LE GOL.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close