FOTBAL  »  LIGA 2  »  HERMANNSTADT

Program de echipă cu pretenții pentru Hermannstadt! Unde merge în cantonament + ce transferuri mai vrea să facă

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 17:51

FC Hermannstadt Sibiu și-a conturat programul de pregătire a părții secunde a campionatului.

Ocupanta locului secund în clasamentul la zi din eșalonul secund va merge, la începutul lunii februarie, într-un cantonament în Turcia pe parcursul căruia se vor susține mai multe partide de verificare.

"Ne reunim pe 10 ianuarie și vom rămâne la Sibiu până la sfârșitul lunii când vom pleca într-un stagiu centralizat în Antalya.

Avem antamat deja un meci de verificare cu liderul din Kosovo și căutăm, în continuare, adversari puternici”, a punctat președintele sibienilor, Teodor Birț. 

Hermannstadt se gândește deja la meciul din prima etapă a noului sezon care va fi la Călărași, cu liderul Dunărea. "Vom mai aduce și noi patru jucători, toți de nivelul primei ligi. Presiunea va fi, clar, la meciul cu Dunărea, pe ei. Am câștigat, acasă, la Sibiu, așa că la retur ne-ar juta și un meci egal”, a completat președintele sibienilor, Teodor Birț.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează