FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapid are un nou antrenor » Șefii echipei au ales un fost jucător important al giuleștenilor

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 17:19

Primăria Sectorului 1 continuă proiectul Rapid, echipă care va fi înscrisă în Liga a 4-a și care va fi condusă de mai multe foste glorii ale echipei giuleștene.

După ce au fost refuzați de Marius Măldărășanu, care a preferat să continue la Astra II, Constantin Schumacher va fi noul antrenor al Rapidului, potrivit TV DigiSport.

Acesta va fi prezentat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, alături de Daniel Pancu și Daniel Niculae, care vor fi în conducere. În plus, și Ovidiu Burcă va face parte din organigrama clubului.

Constantin Schumacher, 41 de ani, a jucat la Rapid între 1999 și 2003, fiind un jucător de bază la echipa alb-vișinie. A mai jucat la Foresta, FC Argeș, Gloria Bistrița, Chongqing Lifan, Volin, Ceahlăul, Inter Curtea de Argeș și SCM Argeș Pitești.

A antrenat la Juventus București, CSM Rm. Vâlcea, Oțelul, SCM Argeș Piteși și Petrolul, iar acum deține o școală de fotbal.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
risc_mix
risc_mix  •  21 August 2017, 22:51

Mai copii ai durerii, deasupra titlului cu rosu scrie LIGA B-RAPID..Pai Rapid nu mai e bre in B e pin K,L... ca nici ei nu stiu.Voi n-ati aflat inca?

amicu
amicu  •  21 August 2017, 22:47
Postat de Teodor Constantin pe 21 August 2017, 20:29

fc "pesede reinvierea rapid". Rusine, pana si rapidistilor le este rusine de aceasta asociere, care este pe banii de taxe, impozite ai bucurestenilor (chiar daca nu sunt sustinatorii acestei echipe). De unde erau suparati rapidistii pe Dinamo si Steaua, pentru ca ar fi fost favorizate in trecut, ma intreb cata rusine trebuie sa traiasca in vremurile astea, care se vor democratice, sa primeasca o asemnea pomana. De ce PS1, sau PMB, nu au facut o echipa a comunitatii, care sa nu se numeasca rapid, dinamo, steaua?!

Armata investește în steaua. dinamoviștii mereu au fost ajutați de mai. În alte orașe primăriile ajuta sportul. CSM BUCUREȘTI v-ați bucurat pe toți când a luat Liga Campionilor. Ce treabă au investițiile cu faptul că anumite echipe în trecut erau favorizate. Una e s a fii sponsorizat sau susținut și alta e sa fii favorizat, așa că nu mai fabula pe aici că nu ține. Încercați să inventați povesti cu PSD sau alte ***, însă tremura carnea pe voi că veți fi umiliți din nou, an de an

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amicu
amicu  •  21 August 2017, 22:43
Postat de steaua1986forever pe 21 August 2017, 21:20

Daniel Niculae nu se mai pregătește să joace la Națională? Ca asa spunea...ca vine la rapid sa îl ia astia la Națională....dar nu mai e acolo pentru ca sunt antrenori stelisti si au ceva cu el....de aia l-au dat afara si aia prin liga a 3a prin Franta, ca erau prea stelisti. Dar lasă, ca e bun si salariul de câteva mii de oiro din banii contribuabililor sector 1 (unul chiar scrie aceste rânduri și e extrem de încântat să "sprijine proiectul rapid" din banii lui de taxe si impozite. Nu avem o grădiniță sau școală făcută după 1989, un drum nou, sunt zone la marginea Bucureștiului - care tin de sector 1- care nu au drumuri asfaltate sau apa curentă/curent electric dar noi finanțam fotbal profesionist)

Ești un mare *i*diot ...Auxere sau As Monaco ți se par echipe de liga a 3-a??? Multe gloabe din GHENceA au fost aduse la națională aiurea în detrimentul altor jucători care chiar meritau sa joace la nationala. Da când Firea a dat bani la catedrala mântuirii aveați drumuri asfaltate? *** *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează