FOTBAL  »  LIGA 2  »  RIPENSIA

Ripensia s-a reunit pentru primul sezon în Liga a 2-a » Golgeterul echipei e dorit de o echipă din Liga 1

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2017 15:49

FC Ripensia este prima formație din vestul țării care s-a reunit pentru sezonul 2017 - 2018.

Roș-galbenii, promovaţi la finalul sezonului trecut, nu au deocamdată noutăți importante la capitolul veniri pentru primul sezon de Liga a II-a în noua formulă. În schimb, câteva nume importante au lipsit de la prima ședință, iar golgeterul Mediop Ndiaye este dorit de Gaz Metan Mediaș.

Antrenorul Remus Steop a avut 25 de jucători sub comandă la reunire, în timp ce mai mulţi jucători au lipsit de la primul antrenament.

"Începem cu multă încredere, ca de fiecare dată. E foarte important pentru noi. Nu știu să spun de ce nu au venit toți, dar în zilele următoare voi avea o discuție cu cei din conducere și voi știi. Singurul învoit e Gakos. Ștreangă am înțeles că are probleme medicale. Briciu, pe considerente de serviciu. Zaluschi am înțeles că și-a prelungit înțelegerea, dar probabil e în vacanță. Orice jucător e binevenit. Dacă rămâne sau nu, e altceva.

În funcție de cine pleacă, probabil vor și veni. În funcție de ce se preconizează, în funcție de partea financiară putem vorbi și de veniri şi plecări. Deocamdată am început pregătirile și vom vedea pe parcurs. Sunt câteva posturi descoperite, dar rămâne de văzut dacă vom putea aduce jucători. Problema e la fundașii centrali, dar fiecare compartiment poate fi îmbunătățit”, a spus Remos Steop.

Golgheterul seria C4 a Ligii a III0-a, cu 21 de reușite în 23 de partide, Mediop, 26 de ani, a atras interesul celor de la Gaz Metan Mediaș şi poate pleca gratis.

”Mediop are ofertă din Liga I, dar deocamdată se pregătește cu noi. Eu m-aș bucura să ajungă în Liga I. El e sub contract, dar eu consider că va fi lăsat să plece. Nu ne putem opune unui jucător care pleacă în primul eșalon. Chiar m-aș bucura să ajungă acolo și să joace”, a adăugat Steop.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  20 Iunie 2017, 17:37

Ripi,fotbalul MARE te asteapta sa revii acolo unde iti este LOCUL!!!

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  20 Iunie 2017, 17:36

Sa te auda Dumnezeu,unico_biancorossi,cat adevar graesti!Abia atunci Romania va avea FOTBAL si va avea sanse pentru a alcatui o ECHIPA NATIONALA!!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Iunie 2017, 17:19

mult succes, Ripensia ! ce minunata ar fi Liga moderna cu Rapid, Petrolul, Poli, U, Ripensia si Venus, langa fortele de dupa 1948, Steaua, Dinamo, U Craiova, UTA, CFR si FC Arges, in locul ,celebrelor, si efemerelor Botosani, Chiajna, Giurgiu, Voluntari sau Viitorul, sa nu mai amintim despre defunctele nimicuri Vaslui, Urziceni, Suceava/Falticeni, Buftea, Mioveni, Recas, Rocar, multe cu tribune de tabla si nocturna lunara.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează