FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI - PANDURII 1-1

Ștefan Nanu, criză de nervi la adresa arbitrului în 6 meciuri: "M-au furat şmechereşte!"

Articol de - Publicat luni, 01 octombrie 2018 13:20

Ștefan Nanu, antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara, a făcut o criză de nervi la finalul meciului care i-a adus un punct, primul după 5 eșecuri consecutive în Liga a 2-a.

Timișorenii au plecat de acasă pentru un meci și-au evoluat contra gorjenilor pe "Electrica" din localitate. Mutarea le-a adus și primul punct după o agonie de cinci partide în care n-au mișcat. Chiar și așa, antrenorul Ștefan Nanu a fost foc și pară pe asistentul Viorel Flueran din Craiova.

"M-a arbitrat de 7-8 ori, de trei ori m-a dat afară. M-au furat şmechereşte! Îmi doream mai mult și le-am explicat jucătorilor la şedinţă că adversarii au fotbaliști de bandă care mereu intră în centru şi ori dau la poartă, ori încearcă să scoată maximum din fazele pe care le au. Și-am luat un gol chiar la începutul meciului. După ce-am marcat am mai avut ocazii, dar asta e. Am băgat şapte jucători U21 în teren. Bine că am luat un punct", a spus Nanu.

Tehnicianul Pandurilor, Adrian Bogoi, a declarat: "După aspectul jocului cred că e un rezultat echitabil. Desigur că ne-am fi dorit victoria, dar încercăm în meciurile viitoare să luăm toate punctele. Am mai avut și alte probleme... Vântul a bătut foarte tare, cred că a fost un impediment pentru ambele echipe. Nu ne-am retras după gol, am făcut câteva schimbări, apoi am conservat rezultatul pentru că şi adversarul a pus probleme".

Rezultate Liga 2

rezultate

Clasament Liga 2

clasament 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close