FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Suma RIDICOLĂ la care e evaluat Rapidul + Când va fi scos la vânzare brandul și cine vrea să-l cumpere: "Nu doar cei de la Voluntari sunt interesați"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 17:21

Mihai Florea, lichidatorul din partea Sierra Quadrant al ”FC Rapid București SA”, a vorbit despre soarta clubului giuleștean și speră să obțină 700.000 de euro pentru brand.

"Singurul lucru care pot fi valorificat la această societate ar fi marca Rapid, palmaresul echipei. Echipa este cea care a făcut palmaresul, nu acţionarii, asociaţii sau altcineva... Este o himeră acest palmares, nu există un document care să ateste că e cineva care să se afle în posesia acestui palmares.

Voi merge la FRF cu o adresă să solicit, din câte am înţeles acolo sunt cei care ţin istoricul unui club care a activat în România. Probabil o să-mi dea o hârtie, mă gândesc, nu ştiu, o să-mi dea o hârtie prin care să se ateste în câte campionate a participat Rapid, trofee câştigate, care e coeficientul Rapidului la UEFA", a declarat Florea la TV Digi Sport.

Lichidatorul vorbește și despre evaluarea brandului Rapid și spune că nu se înghesuie nimeni să facă evaluarea: "La licitaţie o să scoatem atât marca, cât şi palmaresul, echipament şi tot ce e legat de istoria Rapidului. Din păcate, în momentul de faţă nu prea se înghesuie lumea să facă evaluarea. Asta e determinat de ce s-a întâmplat la Steaua şi la Dinamo cu evaluatorii. Unul este arestat şi celălalt este cercetat. Toţi evaluatorii cu care am încercat să purtăm o discuţie legată de această temă au declinat oferta noastră.

Cine vrea să facă o echipă ca Rapid, de ce are nevoie? De suporteri. Or Rapid are cei mai mulţi suporteri din România, lăsând la o parte ce se întâmplă în momentul de faţă. Dacă e cineva care a cumpărat palmaresul, marca, culorile, palmaresul, istoria, normal ar avea 10-15.000 de spectatori la fiecare meci".

"Undeva între 200.000 şi 700.000 de euro cred că se pot obţine. Cel mai târziu în luna octombrie o să avem o primă licitaţie, la un preţ aprobat de creditori. Nu doar cei de la Voluntari sunt interesaţi. Mai sunt persoane care şi-au manifestat interesul de a participa la licitaţie. Inclusiv cei de la AFC Rapid... Sunt câteva formaţii înfiinţate de suporteri" Mihai Florea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
borat101
borat101  •  22 Mai 2017, 04:23
Postat de chromophobia pe 11 Mai 2017, 05:23

Fotbalul romanesc fara Rapud e mult mai sarac.Sa invie Rapidul !

Nu ai cum sa se invie un Spirit, etc... cu stricaciuni de interlopi care au furat acest club, pe deasupra se baga la fel si fel de combinatii cu restul de kam.a.tari din fotbalul Romanesc. Deci, despre ce vorbesti?

borat101
borat101  •  22 Mai 2017, 04:20

Iara umblati cu vrajeli goale? Toata suflarea Romaneasca stie ce mafie este in fotbalul Romanesc, si absolut nimeni nu vrea sa se mai bage in Fotbalul autohton din cauza ca.***.rilor cu fam becali in frunte. Ce tot plimbati ursul de vrajeala? In fotbalul Romanesc acum 5-8 ani au vrut anumiti Investitori (Romani si straini) adevarati sa se bage la RAPID, Otelul, Vaslui, etc.., dar nu au fost lasati, Li sa bagat bete in roate si sa dat la presa fel si fel de minciuni, de nu sa mai auzit de acei Investitori. Pana si Valvis vroia de mult sa cumpere RAPIDUL. De ce nu este lasat? Pentru ca vrea transparenta si fara interlopii care sa bagat la Rapid pe vremea lui Copos.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  11 Mai 2017, 09:33

Lichidatorul Mihai Forea zice "Toţi evaluatorii cu care am încercat să purtăm o discuţie legată de această temă au declinat oferta noastră." Rapid a falimentat si nici un evaluator nu vrea sa lucreze gratis. Plus ca interesele sunt sa nu se faca evaluare ca sa poata fi vandut ieftin brandul Rapid. Evaluarea costa cam 100.000 de Euro.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează