FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Surprize la reunirea lui ASU Poli! Fratele lui Bokila vine să joace și el în România

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 17:41

ASU Poli Timișoara are planuri mari pentru partea a doua a campionatului Ligii a II-a. Formația susținută financiar de suporterii timișoreni vrea să atace primele trei locuri și încearcă să se întărească în iarnă cu jucători străini.

La reunirea "băieților în ghete" a fost prezent Noë Bokila, unul dintre frații dinamovistului Jeremy. Spre deosebire de fratele său mai cunoscut,  de naționalitate congoleză, Noë are cetățenie olandeză și până la 27 de ani a jucat doar în ligile inferioare, ultima dată la SV DFS Opheusden, în eșalonul 5 din Olanda.

Antrenorul Bogdan Andone îl va testa și pe Dejan Ivanovici, un atacant în vârstă de 23 de ani care a evoluat de asemenea mai mult în eșaloanele inferioare, mai recent la ZAC Kikinda și Kozara BVS.

ASU Poli ocupă locul 5, cu 36 de puncte, după cele 21 de runde disputate în acest sezon. Alb-violeții se află la șase puncte distanță de Chindia, locul 3, grupare pe care o va întâlni în primul meci oficial din 2018.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  15 Ianuarie 2018, 18:48

nepoti veri nu mai gasiti???? Aduceti orice dar sa fie din afara.Din acest motiv sa ajuns sa va conduca voichnburleanuuuuuuuu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close