FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFERURI

Transferuri de ultim moment în liga secundă: 2 jucători cu experiență au semnat cu o pretendentă la promovare

După doi ani la Botoșani, Nicolae Mușat (numărul 30) va evolua în liga secundă, la FC Daco-Getica // FOTO: Gazeta Sporturilor
După doi ani la Botoșani, Nicolae Mușat (numărul 30) va evolua în liga secundă, la FC Daco-Getica // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2018 18:20

FC Daco-Getica București revine sâmbătă pe teren propriu, în Colentina, după eșecul la scor, 0-5, suferit în disputa cu Academica Clinceni.

Oficialii grupării bucureștene au făcut eforturi și au antamat doi jucători cu experiență pentru a completa lotul aflat la dispoziția lui Marius Baciu.

Apărător lateral cu experiența primului eșalon, ultima oară evoluând la FC Botoșani, Nicolae Mușat a semnat un acord cu bucureștenii. Defensiva divizionarei secunde a fost completată, de asemenea, cu un alt fotbalist cu experiență, fundașul Gabriel Cotigă, ultima oară la FC Argeș.

Daco-Getica București joacă, mâine, pe teren propriu, cu Sportul Snagov în cadrul etapei cu numărul 3 din Liga 2 Casa Pariurilor. 

Vezi și:  Un nou transfer interesant la Petrolul: după Tamuz, a venit un fotbalist cu 173 de meciuri în prima ligă din Grecia

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează