FOTBAL  »  LIGA 2  »  RETRAGERE

Ultimul meci pentru căpitanul Petrolului, fost fotbalist și la Craiova » Promovează în Liga a 2-a și se retrage din activitate

Articol de - Publicat vineri, 25 mai 2018 17:01

Claudiu Tudor și-a anunțat retragerea din activitatea competițională la capătul partidei cu SC Popești Leordeni din ultima etapă a Ligii a 3-a. 

Petrolul va organiza, mâine seară, o festivitate legată de promovarea echipei în eșalonul secund dar va bifa, cu acest prilej, și despărțirea de un nume important în  istoria grupării.

"Din păcate, pentru că sănătatea nu-mi mai permite să evoluez la nivelul la care mi-aş dori, am hotărât să pun capăt, aici, carierei de jucător! În acelaşi timp, sunt bucuros şi onorat pentru că am şansa să mă retrag acasă, în faţa unui stadion plin şi într-un moment în care echipa mea de suflet se află, spun eu, pe drumul cel bun.

M-am întors la Petrolul într-o perioadă foarte delicată, dar am făcut-o numai şi numai cu sufletul, în încercarea de a ajuta echipa să revină acolo unde îi este locul.

Le mulţumesc suporterilor, pentru că m-au făcut să mă simt fotbalist, le mulţumesc celor din club, pentru că au fost în permanenţă alături de mine, le mulţumesc colegilor mei, pentru că au crezut, în aceşti doi ani, că putem face lucruri frumoase împreună, şi sper, din tot sufletul, că n-am dezamăgit pe cineva! Vă aştept pe toţi, mâine seară, pe « Ilie Oană »!", a declarat "căpitanul" Petrolului.

Claudiu Tudor (33 de ani) a debutat în prima ligă în tricoul Petrolului, la doar 16 ani, și a mai evoluat, în cariera sa impresionantă, la Universitatea Craiova, Sheriff Tiraspol, Juventus Bucureşti, Astra Ploieşti, CSMS Iaşi, SC Bacău, UTA Arad şi CS Afumaţi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează