FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Un fost președinte de club din Liga 1 a fost condamnat la 3 ani de închisoare! Decizia este definitivă

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2018 18:23

Fostul președinte al celor de la Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, 62 de ani, a fost condamnat azi la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Decizia este definitivă și a fost dată de Curtea de Apel Craiova. Practic, actualul membru în CA al celor de la Pandurii a primit sentința pronunțată inițial.

Marin Condescu era acuzat pentru faptul că a prejudiciat clubul Pandurii cu 2,6 milioane de lei. Însă lipsa unei expertize contabile l-a determinat pe judecător să admită faptul că suma nu poate fi stabilită.

Pandurii Târgu Jiu trece printr-un moment foarte greu. Echipa se află pe locul 18 în Liga a 2-a, după 31 de etape și e la 4 lungimi de primul loc care ar scăpa-o de retrogradare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
2086200528284466
Nello Milano  •  26 Aprilie 2018, 23:05

La bagat JIJI si pe prostea asta la puscarie pe Penescu, Iancu, Arbitri , Borcea ecc SE STIE CA CEL CE SE asociaza CU el *** le Pune CAP.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  26 Aprilie 2018, 22:22

"Tara tuturor posibilitatilor!" si "Cine nu fura e un fraier"- Wellcome to Romania...

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  26 Aprilie 2018, 22:21

Ce frumos sun : cu suspendare! Adica nah, frectie la picior...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează