FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANIVERSARE

Un mare rapidist, scârbit de prezenţa lui Miron Cozma la aniversarea clubului: "Mi s-a făcut rău pe loc"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 16:08

Rapidiştii au aniversat 94 de ani de la înfiinţare, iar la patrulaterul organizat cu această ocazie între echipele de Old Boys a asistat şi fostul lider sindical al minerilor, Miron Cozma. 

Participarea acestuia la aniversare şi prezentarea sa ca un mare rapidist i-a nemulţumit atât pe oamenii din tribune, dar şi pe rapidiştii prezenţi la meci.

Florin Motroc, fiul marelui jucător Ion Motroc, susţine că a fost scârbit în momentul în care a auzit rostindu-se numele lui Miron Cozma.

"Când l-am auzit pe announcer că-l aminteşte ca fiind un mare rapidist, mi s-a făcut rău pe loc. În tribuna oficială era Ion Dichiseanu, un adevărat rapidist, pe care atunci când l-am văzut mi-au dat lacrimile. La un moment dat m-am dus acolo sus, l-am luat în braţe şi l-am pupat.

Am fost oripilat de prezenţa lui Cozma, care din ce am înţeles a venit neinvitat, nimeni nu a ştiut de venirea lui. Probabil că a fost lăsat să intre pe teren de cineva şi să dea lovitura de start la meciul cu Petrolul, dar nu ştiu cine", a spus Florin Motroc la radio Sport Total FM.

"Cozma, teroristul!"

Lovitura de start pentru meciul Rapid - Petrolul a fost dată de Miron Cozma. Fostul lider al minerilor a fost imediat huiduit. Deşi a venit îmbrăcat în cămaşă vişinie, cu cravată albă, tot stadionul i-a scandat: "Cozma teroristul!" şi "Cozma criminalul!", alături de alte înjurături care nu pot fi reproduse.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
borat101
borat101  •  29 Iunie 2017, 09:35

Mai lipsea un Petre Roman sa se dea Rapidist la acest eveniment. Asta ca sa fie batjocura completa la adresa cluburilor cu traditii adevarate si care au fost contra dictaturii comuniste.

octavianus
octavianus  •  27 Iunie 2017, 12:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fc.a
fc.a  •  27 Iunie 2017, 11:58

Draga Emanuel, "golani" am fost noi cei de la Universitate, nu bestia asta. Numai asa ca sa sti si tu, daca esti mai tanar. Nu te supara!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează