FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA 9

UPDATE S-a rezolvat problema celor două meciuri care trebuiau să se joace de la aceeași oră, pe același stadion

Foto: Libertatea
Foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2018 12:18

Liga a 2-a din România oferă o nouă surpriză. Mai exact, în etapa a 9-a, care va începe în weekend-ul următor, două partide erau programate în aceeași zi, pe același stadion, la aceeași oră. 

UPDATE 15:10

Felix Grigore, șeful departamentului competiții din cadrul FRF, a explicat că: "Nu e nicio greșeală. Regulamentul prevede că meciurile din Liga a 2-a încep la ora 11:00. Pentru situațiile în care două echipe folosesc același stadion, cluburile se înțeleg ca una dintre echipe să joace la 11, iar cealaltă la ora 17:00"

La puțin timp după apariția știrii a fost făcută modificarea pe site-ul FRF astfel că meciul Ripensiei va începe la ora 11:00, iar partida dintre ACS Poli Timișoara și Pandurii se va juca în aceeași zi, de la ora 17:00.

ȘTIREA INIȚIALĂ

ACS Poli Timișoara și-a anunțat fanii că meciul cu Pandurii Târgu Jiu de sâmbătă, de la ora 11:00, se va juca pe stadionul "Dan Păltinișanu".

Problema e că tot sâmbătă, la ora 11:00, pe aceeași arenă și Ripensia Timișoara a anunțat că va juca partida de pe teren propriu cu Metaloglobus.

Pe cât de penibilă, pe atât de amuzantă a devenit situația pentru fanii celor două echipe din Timișoara, care s-au amuzat pe rețelele de socializare: "Probabil vor fi puse 4 porți" sau "Vor fi cuplaje ca pe vremuri?".

 
Publicată de Ripensia Timișoara pe Luni, 24 Septembrie 2018

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Septembrie 2018, 14:35

Banatu-i fruncea!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close