FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - TUFENI BĂICOI

VIDEO+FOTO Nebunie la meciul Petrolului din Liga a 4-a! "Găzarii" s-au impus pe un stadion cu peste 6.000 de spectatori care au făcut show

Foto: Dinu Bogdan +20   FOTO
Foto: Dinu Bogdan

Articol de - Publicat sambata, 27 august 2016 18:59

Petrolul a jucat primul meci pe teren propriu în Liga a 4-a cu Tufeni Băicoi. Partida era programată să înceapă la ora 19:00 pe stadionul ”Ilie Oană”, dar startul jocului a fost amânat cu jumătate de oră, pentru 19:30, deoarece cei peste 6.000 de suporteri au creat haos la casele de bilete. 

Biletele au continuat să se vândă până la ora 19:30 și s-a decis amânarea cu jumătate de oră a meciului câștigat de Petrolul cu 4-0. Un tichet la această partidă a costat între 6 și 10 lei.

6.128 de spectatoriau asistat la meciul de azi al Petrolului

Suporterii au creat o atmosferă de vis pentru Petrolul, iar spre finalul partidei au aprins torțe și fumigene, manifestându-se mai ceva ca la un meci din Liga 1.

Primarul din Bușteni e cel care a plătit închirierea stadionului la această partidă, suma vehiculată fiind în jurul a 6.000 de lei.

În prima etapă, Petrolul a remizat pe terenul celor de la Păulești, scor 1-1.

caseta meciului

Petrolul - Tufeni Băicoi 4-0
Au marcat: Cl. Tudor (12), Nae (16), Puchea (25), Nițescu (76)
Petrolul: Marinică - Olaru, Micu, Crăciun, Catană - Butufei (68, Vintilă), Puchea, Cl. Tudor (78, Ursu) - Dumitrescu (74 Nițescu), Nae (58, Jipa), Gheorghe
Antrenor: O. Grigore

video de la casele de bilete

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
laurentz
laurentz  •  31 August 2016, 10:56

Redivivus Dansat-am de mii de ani aici, cu lupii, Şi-am fost de mult prea multe ori călcaţi De venetici şi-oştiri de regi tânjind calupii De soare dacic greu, născut de dacii fraţi. Pe locul unde a zis Mihai să fiinţăm, Şi e cetatea aurului nou, cel negru, Suntem găzari şi petrolişti, noi asta datorăm Întregului alai de daci de azi, dârz şi integru. Şi-avem istoria noastră bună-n sportul rege, Ne-am dat şi noi, strângând din dinţi, obolul Prin nume ca Ilie Oană. De-aici să fii ai înţelege Ce-nseamnă-n inima de ploieştean, Petrolul ! Ai ştii cum sună mii de trâmbiţe-n tribune, Şi cântecul, şi strigătul de luptă-n mii de piepturi… Şi-ai fi vazut aievea gladiatorii aclamaţi pe nume Luptând galben-albastru, indiferent de vremuri… Ai fi crescut ştiind iubi şi nume de legendă, De care poţi oriunde şi-oricând să te mândreşti: Mişu Ionescu, Mocanu, Pahonţu, fraţii Dridea, Tabarcea cel căzut la datorie chiar în iarbă, la Ploieşti… Şi-ai fi, desigur, conştient şi bucuros sonor Că n-are cum Petrolul vreodată să dispară ! Oricât de mult dorindu-şi-ar vreo coadă de topor… Căci e adânc înfipt în noi, şi-l facem să nu piară. Am zis. (laurentz, 10 August 2016)

bunga_bunga
bunga_bunga  •  28 August 2016, 17:50
Postat de randoom_._ pe 27 August 2016, 21:55

bai baiete,petrolu ala din liga a 4-a,este o clona. o clona uriasa.

***, *** ***, tu vorbesti ma de clone? bai ce tupeu aveti, sunteti cea mai rusinoasa clona, clona la patrat, fiind infiintati o data de comunisti cu japca tinuti in liga I etc. si a doua oara sunteti clona ca ati furat marca de la MAPN. de aceea va numiti *** si nu aveti palmares :)))))) ...bai baiatule. dar era asteptat de la un stelist sa nu stie fotbal nici de trei pufuleti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1502525783399990
Cornel Solomon  •  28 August 2016, 14:52

Am mai intrebat....si intreb,desi nimeni nu mi-a raspuns: de ce unele echipe falimentare,pornesc din liga 4 (petrolul,otelul...etc),iar altele (ceahlaul,rapid....etc) din liga 5 ? Sunt din Piatra Neamt si......intelegeti ca sunt direct interesat. In ziarul local ,a aparut un comunicat de la ajf Neamt,cum ca nu-i posibila inscrierea in lg 4,ca nu-i cf cu regulamentul....bla ,bla,bla.La Ploiesti si Galati sunt alte regulamente,sau cum ????????

Vezi toate comentariile (21)
Comentează