FOTBAL  »  LIGA 2  »  AFC RAPID

VIDEO Trei glorii rapidiste sunt așteptate să joace în Liga a 4-a + Fanii îl cer pe Mugurel Buga în Giulești

Foto Arhivă Gazeta Sporturilor
Foto Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2017 17:11

AFC Rapid a promovat matematic în Liga a 4-a, iar jucătorii și antrenorul giuleștenilor, Mihai Iosif, sunt convinși că au nevoie de întăriri pentru a face față în cel de-al patrulea eșalon fotbalistic.

Atacantul Constantin Berechet spune că așteaptă trei glorii rapidiste să se alăture proiectului celor de la AFC, club care se vrea continuatorul fostei echipe a lui George Copos.

"Sperăm să ne mai vină întăriri în Liga a 4-a. Îl așteptăm pe Pancu, poate vin și Maftei, Bornescu... Eu îmi doresc să rămân aici până vom ajunge în Liga 1. Îmi doresc să promovăm an de an", a declarat Berechet, care a fost completat la rândul său de un fan: "Îl așteptăm și pe «Pele» Buga!".

Mugurel Buga joacă acum pentru Hărman, în Liga a 3-a, în timp ce Daniel Pancu s-a retras. Mircea Bornescu și Vasile Maftei continuă să joace în Liga a 1 la FC Voluntari.

Antrenorul lui AFC Rapid, Mihai Iosif, a accentuat și el faptul că are nevoie de fotbaliști: "Încercăm să aducem anumiți jucători. La Rapid nu se poate juca dacă nu pui suflet. Am văzut și eu că se vorbește despre o asociere cu Voluntari, dar nu știu nimic. Aici e rapidism adevărat. Acum nu vom petrece, probabil după ultima etapă", a zis antrenorul.

"Primul pas l-am făcut, am promovat. Poate a părut ușor, dar a fost extraordinar de greu, ținând cont și de problemele cu care ne-am confruntat în acest sezon. Obiectivul meu a fost să promovez echipa în Liga a IV-a și l-am îndeplinit. Datoria noastră a fost să menținem acest spirit viu împreună cu jucătorii și acești suporteri minunați și mă bucur că am reușit" Mihai Iosif

 

VIDEO Trei glorii rapidiste sunt așteptate să joace în Liga a 4-a! Fanii îl cer și pe Mugurel Buga în Giulești --->>> http://bit.ly/2rFSuwr

Posted by Gazeta Sporturilor on 21 Mai 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1869634226619937
Olaru Vasile  •  22 Mai 2017, 01:37

AFC nu e Rapid. Rapid-ul a murit in Decembrie 2016

nicktns
nicktns  •  21 Mai 2017, 22:46

AFC Rapid si Miscarea CFR sunt doar o mica parte din adevaratul Rapid.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează