FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

GALERIE FOTO S-a dat FRF de gol? » 12 „tricolori” siguri de convocarea la Euro 2024 au apărut în campania sponsorului

Apar primele indicii despre lotul României la Euro 2024. Foto: GSP +4   FOTO
Apar primele indicii despre lotul României la Euro 2024. Foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2024 19:30 / Actualizat sambata, 30 martie 2024 20:12

Edi Iordănescu se pregătește să anunțe, în următoarele săptămâni, lotul naționalei României la EURO 2024. Chiar dacă selecționerul are multe dileme la orizont, din cauza minutelor puține pe care unii „tricolori” le au la echipele de club, pregătirile pentru turneul final sunt pe ultima sută de metri, astfel că ies la iveală indicii în privința jucătorilor care sunt ca și convocați.

  • Euro 2024 se va desfășura în perioada 14 iunie - 14 iulie.

În completarea atribuțiilor selecționerului, FRF se asigură în aceste zile că delegația României va avea parte de cele mai bune condiții în Germania, prin urmare finalizează, împreună cu partenerii echipei, ultimele detalii organizatorice.

Apar indicii despre lotul României la Euro 2024

Nu mai puțin de 12 jucători pe care Edi Iordănescu s-a bazat în preliminarii au participat zilele trecute la o ședință foto pentru noul sponsor vestimentar al naționalei, ce va asigura ținutele oficiale pe durata Campionatului European 2024.

„Tricolorii” care au apărut în anunțul sponsorului, pe platformele sociale, sunt: Radu Drăgușin, Nicolae Stanciu, Florinel Coman, Darius Olaru, Ianis Hagi, Alex Cicâldău, Denis Alibec, Răzvan Marin, Horațiu Moldovan, Dennis Man, Olimpiu Moruțan și Valentin Mihăilă.

În condițiile în care s-au asociat vizual cu brandul companiei românești, este foarte puțin probabil ca aceștia să nu se regăsească în lotul pentru Euro.

De regulă, în astfel de acorduri, sponsorul se asigură, inclusiv contractual, că partenerul va furniza personalități ce vor expune marca printr-o imagine în primul rând coerentă.

GALERIE FOTO. 12 „tricolori” sunt siguri de convocarea la Euro 2024

UEFA analizează suplimentarea numărului de jucători

Forul european ia în calcul să mărească numărul fotbaliștilor din loturile de la Euro 2024, după ce selecționerii echipelor calificate au început să se teamă de eventualele probleme de efectiv.

Precedentele două turnee finale, Euro 2020 și Campionatul Mondial din Qatar, au beneficiat de o suplimentare. Din cauza pandemiei de Covid-19, loturile naționalelor calificate au fost formate din 26 de fotbaliști.

Actuala prevedere precizează că doar 23 de jucători pot apărea pe lista oficială. Din informațiile GSP, și selecționerul Edi Iordănescu susține inițiativa și dorește un lot de 25 sau 26 de fotbaliști.

Un purtător de cuvânt al UEFA a confirmat pentru Reuters, sub protecția anonimatului, că cererea este analizată: „Am luat notă de dorința anumitor selecționeri cu privire la supradimensionarea echipelor pentru Euro 2024. Pe 8 aprilie va exista o reuniune în care vom asculta toate variantele”.

VIDEO. Cum vede Izvoranu naționala României la Euro 2024

Citește și:

Cu Drăgușin integralist, Tottenham a revenit și a câștigat cu Luton. Cum s-a descurcat Radu
PREMIER LEAGUE
Cu Drăgușin integralist, Tottenham a revenit și a câștigat cu Luton. Cum s-a descurcat Radu
Imagini fabuloase cu Dan Șucu! Fanii au întins masa pe o mașină, la o benzinărie, patronul a mâncat parizer alături de ei
CSU CRAIOVA - RAPID
Imagini fabuloase cu Dan Șucu! Fanii au întins masa pe o mașină, la o benzinărie, patronul a mâncat parizer alături de ei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
Hund
Hund  •  30 Martie 2024, 22:38
Postat de cirus11 pe 30 Martie 2024, 21:49

Calitatea numita lipsa de concurenta... e simplu. Dar poate tu preferi pe Puscas si Tanase, ti se par jucatori mult mai buni.

Pușcaș și Tănase oricum sunt "la favoriți"pe lista lui Jedy. Sincer prefer oricare vârf din liga 1 în dauna lui Alibec. Ivan,Barligea sunt doar două exemple din echipele top 6 liga 1. Măcar vezi un jucător care aleargă nu unul care se plimbă pe teren cum este Alibec.

cirus11
cirus11  •  30 Martie 2024, 21:49
Postat de Hund pe 30 Martie 2024, 20:00

Ce caută Alibec la națională??? Nu înțeleg de ce este selecționat acest somnoros? Ce calități îl recomandă??

Calitatea numita lipsa de concurenta... e simplu. Dar poate tu preferi pe Puscas si Tanase, ti se par jucatori mult mai buni.

cirus11
cirus11  •  30 Martie 2024, 21:48

Cum adica s-a dat de gol?? Pai ce? FRF decide convocatii?? E doar treaba lui Iordanescu si sunt convins ca nu sta sa trimita informari lui Burleanu...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează