FOTBAL  »  NATIONALA  »  STAFF-UL NAȚIONALEI

Acuzații grave din partea FRF la adresa lui Pompiliu Popescu: "Au fost cheltuieli nejustificate"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2016 17:28

FRF a publicat azi un comunicat în care a precizat motivul pentru care doctorul Pompiliu Popescu a plecat de la națională.

Conducerea Federației îl acuză pe medicul Pompiliu Popescu că a avut cheltuieli nejustificate, care au rezultat după ce acesta a cumpărat medicamente pentru echipă.

FRF spune că a făcut o economie de 90.000 de euro după ce cumpărarea de medicamente și susținătoare de efort nu a mai fost făcută doar de Pompiliu Popescu.

Comunicatul FRF: 

"Din dorința de a clarifica modificările de componență ale staff-ului medical pentru echipa națională în spiritul adevărului, Federația Română de Fotbal face următoarele precizări.

Federația Română de Fotbal nu l-a demis pe medicul Pompiliu Popescu, aceste presupuneri neavând cum să se întâmple potrivit cadrului legal. Prin împlinirea vârstei de pensionare, contractul de muncă al lui Pompiliu Popescu a încetat. Din acest moment, dumnealui nu mai făcea parte de facto din rândul angajaților FRF.

Ulterior, negocierile pentru încheierea unei noi colaborări au eșuat. Unul din principalele argumente: în urma analizei raportului financiar privind achiziția medicamentelor pentru loturile reprezentative a reieșit clar faptul că în perioada de activitate a medicului Pompiliu Popescu au existat cheltuieli nejustificate în această zonă.

Prin eficientizarea procedurilor de achiziție și fără ca această zonă să mai fie în responsabilitatea exclusivă a medicului Pompiliu Popescu, Federația Română de Fotbal a reușit să asigure același necesar cu o economie de 90.000 de euro. Asta în condițiile în care achizițiile de medicamente și susținătoare de efort s-au făcut și se fac în continuare tot prin farmaciile utilizate de doctorul Popescu.

Asistăm cu mâhnire la o serie de acuze total nefondate din partea domnului Pompiliu Popescu și ne rezervăm dreptul a acționa în instanță în urma acestora. Rămâne, în același timp, o nedumerire: dacă aceste acuzații nu ar fi minciuni, atunci de ce ele nu au existat în cei doi ani de colaborare cu domnul Popescu, ci abia acum când, potrivit legii, a împlinit vârsta pensionării?" FRF

Citește și: Acuzații grave! Pompiliu Popescu rupe tăcerea după ce a fost dat afară: "Burleanu conduce FRF ca un securist, se simțea handicapat în fața jucătorilor! Iordănescu m-a umilit"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (18)
1422898941351462
Dan Antoniu  •  12 Mai 2016, 23:08

***, totul e un blat ordinar. fotbalul e in disolutie, totul e o paragina. am ajuns sa-l plangem pe alt aranjor M sandu. RUSINE !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  12 Mai 2016, 22:54

ce vrajeala ne arunca si asta in ochi, el chiar crede ca mai poate sa prosteasca pe cineva cu minciunile astea, nici drq nu-l mai crede pe asta acum

blatistu49
blatistu49  •  12 Mai 2016, 22:13

*** daca ai bun simti retragete ca te faci numai de ris habar nu ai ce e fotbalul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează