FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Acuzații grave la adresa lui Răzvan Burleanu: "E un nimeni, un zero barat. E susținut de cei cărora le e foame!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 09:44

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a lansat o serie de acuzații grave la adresa lui Răzvan Burleanu, actualul șef de la Federație.

"Burleanu iese preşedinte, încă este sprijinit de oameni foarte tari. Preşedinţii de cluburi îl susţin. Cei mai mulţi dintre ei se află într-o sărăcie groaznică. Dacă le dai 10 mingi, în joc de glezne te votează. Eu dacă mă înscriam şi le dădeam 50 de mingi, ieşeam în joc de glezne preşedinte la FRF.

Lupescu, dacă ar candida, ca valoare este mult peste Burleanu. Păi, Burleanu este nimeni, este zero barat. Uitaţi-vă cum vorbeşte, îl vreau la un dialog cu mine, să îl întreb eu despre fotbal. Burleanu n-a făcut nimic, l-am lăsat cu bazele de pregătire de la Buftea şi de la Mogoşoaia, ambele de talie mondială, l-a lăsat Mircea Sandu cu două clădiri la FRF, el n-a văruit, n-a dat cu o bidinea pe toate astea.

Chiar nu se poate să arunci aşa cu banii şi să nu ai niciun rezultat. Oricum, Lupescu n-are nicio şansă în faţa lui Burleanu. Burleanu e susţinut politic şi este susţinut de cei cărora le este foame. Tuturor conducătorilor le este foame", a declarat Dragomir, la TV Telekom Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
roadghost
roadghost  •  17 Ianuarie 2018, 10:59

Imi e total antipatic Burleanu, dar inversunarea cu care e luat la tinta de toti escrocii dovediti, incompetentii dovediti si ziaristii nedovediti din Romania ma face sa cred ca omu' poate nu e chiar asa rau...macar la nivel de intentii...

939271716140965
Manu Ion  •  17 Ianuarie 2018, 10:09

Cine vorbeste !!!! Domnul Dragomir a uitat ca impreuna cu Mircea Sandu a distrus fotbalul din Romania . Chiar sa uitat de celebrele meciuri de o-data dintre : U Cluj,Gloria Bistrita,Petrolul Ploiesti,FC Arges,U Craiova,Farul Constanta,Ceahlaul Piatra Neamt, cand rezultatele se stia de la intrarea in stadion !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close