FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19 - UCRAINA U19 1-2

Acuze incredibile la adresa lui Burleanu după drama României U19: "Urma să coboare pe gazon și să fie aruncat de jucători" + ce li s-ar fi transmis jucătorilor

Articol de - Publicat joi, 29 martie 2018 10:41

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale, l-a acuzat direct pe Răzvan Burleanu pentru ratarea calificării naționalei U19 la Campionatul European din Finlanda, după România U19 - Ucraina 19, 1-2.

"Ratarea calificării naționalei U19 este eminamente din cauza lui Răzvan Burleanu. Administrația actualei federații a pus o presiune infernală asupra acestui lot. În zilele anterioare meciului, jucătorilor li s-a transmis în repetate rânduri că «Trebuie să ne calificăm pentru Burleanu».

Antrenorii și jucătorii nu au nicio vină în acest eșec. Burleanu a lăsat special meciul naționalei mari de la Craiova și a venit la Ploiești. A vrut să să ia toți laurii unei calificări a juniorilor. Scenariul serii era deja pregătit după obținera biletelor pentru turneul final. Burleanu urma să coboare pe gazon și să fie aruncat în sus de echipă.

Cum n-a mai ieșit cum și-a propus, a plecat spășit de la stadion. Sunt sigur că nici acum nu își dă seama de faptul că presiunile lor au îngropat această calificare", a declarat Pompiliu Popescu pentru GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
sexilian
sexilian  •  29 Martie 2018, 20:10

jura pe familia ta ca asa a zis doctorul,altfel nu te cred.......

10214667926638181
Alexandru Ioan Mandoiu  •  29 Martie 2018, 18:18

Eu nu inteleg de ce da toata lumea vina pe Morutan. Alte posibile cauze: 1. Fundasul central de la acest meci a fost Dulca (fiul unui fost selectioner de la U21) care la echipa lui de club, e mijlocas. Cate meciuri a jucat acest copil la Swansea U23? Aproape de zero. Nu are minute in picioare. Gluma cea mai tare este, ca el e selectionat si la U21, unde mai si joaca. Adica singurele minute pe care el le prinde sunt cele de la echipa nationala. Linkul cu aparitiile lui Dulca Jr. https://www.transfermarkt.com/marcodulca/leistungsdaten/spieler/391445 2. Boiangiu l-a scos pe Matan, liderul din teren si golgheterul competitiei, in schimb noi am luat gol de la capitanul Ucraineim fundas central, pe atac pozitional. Mai sunt si alte aspect dar imi este lehamite sa scriu.

141661736257121
Stefan Chiorpec  •  29 Martie 2018, 17:54

Halal doctor!! Nici un copil de trei- patru ani nu crede minciună asta sfruntată!!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează