FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

ALEGERI FRF // Lupescu anunță ce va face în continuare » Lansează noi atacuri: "S-au înființat cluburi pentru alegeri! Totul s-a rezolvat în altă parte"

Ionuț Lupescu // FOTO: Cristi Preda
Ionuț Lupescu // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 12:57

Deși era văzut ca marele favorit al alegerilor FRF, Ionuț Lupescu a pierdut categoric, obținând doar 78 de voturi, în timp ce Răzvan Burleanu a luat 168.

Fostul internațional român a vorbit azi, la o zi după alegeri, despre viitorul său și a anunțat că se gândește să plece din nou în străinătate. În plus, acesta a lansat un atac dur asupra alegerilor.

"Nu mă plângeți pe mine. O să merg mai departe. Vin din sport și știu să pierd. Îmi văd de viața mea. Probabil o să plec din nou în străinătate. Lumea nu era pregătită pentru ceea ce doream să fac. Mi-a zis asta și reprezentantul UEFA venit la alegeri. Să fie sănătoși și să meargă mai departe cu cine doresc. Au fost cluburi înființate special pentru alegeri. Știu de ce am pierdut. Consider că mai mult nu puteam să fac.

Nu am pierdut din pricina implicării politicului. Alegerile s-au rezolvat în altă parte. Fiecare înțelege ceea ce dorește.

Consider că nu mi-a dăunat în niciun fel asocierea cu PSD. Eu, înainte de alegeri, m-am văzut și cu liberalii, și cu UDMR. Reușisem să creez un culoar favorabil pentru a rezolva problemele la nivel legislativ pentru a putea veni sponsorii la fotbal. Repet, nu regret că am candidat. Dacă n-aș fi candidat, atunci aș fi avut regrete. Mă așteptam la o trădare de 30%, dar aceasta a fost de 50%", a declarat Ionuț Lupescu pentru Libertatea.

Înainte de a candida la alegerile FRF, Lupescu a activat ca Director Tehnic la UEFA.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
2007422746188000
Luci Wint  •  19 Aprilie 2018, 18:40

Lupule esti jenant, tu esti din interiorul clanului Sandu si vb. aiurea. Sandu te-a crecut, format si ridicat deci TACI !

gigelos
gigelos  •  19 Aprilie 2018, 18:30

@patrutreitrei - la cine te referi cand spui clanul Sandu ?

patrutreitrei
patrutreitrei  •  19 Aprilie 2018, 17:46

1. : "Vin din sport și știu să pierd. " 2.: "Au fost cluburi înființate special pentru alegeri. ... Alegerile s-au rezolvat în altă parte." 3.: Şti ***'. N-a avut săracul nicio treabă, trebuia pentru clanul Sandu cineva cu un CV bun şi el a pus botul. Spre deosebire de el, Chivu a fost mai deştept.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close