FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERILE FRF

ALEGERILE FRF // EXCLUSIV Avertisment înainte de Adunarea Generală: "Votanții să fie atenți! Burleanu vrea să arunce răspunderea pe ei"

Articol de - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 10:10

Astăzi, începând cu ora 11:00, au loc alegerile pentru președinția FRF. Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan sunt cei patru candidați.

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale, a avut un avertisment pentru cei care vor vota la Adunarea Generală: le cere să nu voteze dezafilierea Centrelor de Excelență.

"Membrii Adunării Generale trebuie să fie foarte atenți și să nu voteze dezafilierea Centrelor de Excelență care au funcționat ilegal și care au produs o pagubă de circa 2 milioane de euro.

Burleanu dorește să se descarce de această gestiune prin votul fiecărui membru. Vrea să arunce răspunderea pentru această pagubă pe umerii votanților", a declarat Pompiliu Popescu pentru GSP.RO.

Citește și: EXCLUSIV Scene incredibile: bodyguarzi și oameni din FRF la camera lui Prunea » Acuze grave: "Cei care-l votează pe Burleanu au fost instruiți"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează