FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Bourceanu se așteaptă la 6 puncte în „dubla” cu Belarus și Andorra: „Jocul nu e cel mai relevant, ci doar rezultate”

Articol de , - Publicat luni, 09 octombrie 2023 16:50 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 19:22

Alex Bourceanu (38 de ani), fost internațional și mijlocaș la FCSB, a analizat „dubla” României cu Belarus și Andorra din preliminariile Campionatului European.

Bourceanu este încrezător că România va reuși să câștige ambele meciurile cu Belarus și Andorra, fiind astfel cu un pas mai aproape de calificarea la Campionatul European.

E aproape sigur! Decizia UEFA pentru Israel - România, din 18 noiembrie
UEFA
E aproape sigur! Decizia UEFA pentru Israel - România, din 18 noiembrie

VIDEO Alexandru Bourceanu, încrezător în naționala lui Edi Iordănescu: „Jocul nu e cel mai relevant, ci doar rezultate”

„Sperăm că vom lua 6 puncte. E un moment în care putem obține puncte și ne putem prezenta la ultimele două meciuri, și mai ales la cel cu Israel din postura de echipă de pe locul 2, de favoriți. Postura de a avea opțiunea a două rezultate din 3: egalul și victoria. În primul rând contează cele 3 puncte, este irelevant dacă m-a convins pe mine jocul sau nu. 

Fiecare în fotbal are o perspectivă diferită. Cred că în următoarele meciuri jocul nu e cel mai relevant, ci doar rezultatele. Sigur că atunci când obții victorii și puncte îți dă o mai mare încredere de a risca un anumit pas, da a ieși la o intercepție. În condițiile în care pierzi meciuri ai o anumită teamă de a performa”, a declarat Alex Bourceanu.

Alex Bourceanu: „Copiii vor fi suporteri mai buni decât adulții”

Ulterior, fostul mijlocaș a comentat și faptul că România va juca meciul cu Andorra doar cu copii pe stadion, din cauza interdicției primite de UEFA.

„Asta e o noutate (n.r. - doar cu copii în tribune). Ce au făcut suporterii, nu marea masă a suporterilor, doar acea parte a galeriei, nu a fost cel mai potrivit lucru. Atâta timp cât copii sunt gălăgioși și vin minim 55 de mii cred că totul va fi în regulă. Iar copii cred că au puterea de a trece peste momentele mai puțin reușite pe care le parcurge o echipă într-un joc. 

Probabil că vor fi suporteri mai buni decât adulții și vor striga către favoriți pe toată durata partidei. Ceea ce e mai bine decât să încurajezi o parte a meciului și cealaltă să critici. 

Jucătorii simt când publicul nu e mulțumit de prestația lor și de obicei această critică vine în momentul când ei sunt deja într-o situație complicată și asta e ceea ce numim noi «plumb în ghete», iar consecința este de obicei pierderea meciului”, a mai spus fostul mijlocaș.

Citește și: 

Radu Drăgușin, unul dintre cei mai în formă „tricolori”, și-a dezvăluit obiectivul + Ce spune despre meciul cu Andorra, la care vor fi doar copii în tribună
ROMÂNIA
Radu Drăgușin, unul dintre cei mai în formă „tricolori”, și-a dezvăluit obiectivul + Ce spune despre meciul cu Andorra, la care vor fi doar copii în tribună
Dificultăți pentru Edi Iordănescu înainte de meciul cu Belarus » Ce problemă are în pregătirea meciului
PRELIMINARII EURO
Dificultăți pentru Edi Iordănescu înainte de meciul cu Belarus » Ce problemă are în pregătirea meciului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează