FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

EXCLUSIV Conducătorul Universității îl trage la răspundere pe Iordănescu: „Să explice public!”

Edi Iordănescu, selecționer România
Edi Iordănescu, selecționer România

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 09:46 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 21:13

Pavel Badea (55 de ani), directorul CS Universitatea Craiova, îi reproșează selecționerului Edi Iordănescu faptul că nu l-a convocat pe Andrei Ivan pentru meciurile naționalei din martie: „Ar trebui să explice public motivele”.

Omiterea lui Andrei Ivan de către Edi Iordănescu continuă să aibă ecou. Ultimul care l-a tras la răspundere pe selecționer pentru că l-a sărit pe atacantul cu 13 goluri în acest sezon este Pavel Badea, director la Clubul Sportiv Universitatea Craiova.

Badea i-a cerut selecționerului să „lase orgoliile și mândria personală” și să explice public motivele pentru care nu a apelat la serviciile lui Andrei Ivan contra Andorrei (2-0) și Belarusului (2-1).

„E de domeniul miracolului!” » Două aspecte subliniate de Cristian Tudor Popescu, înaintea semifinalei Soranei Cîrstea de la Miami: „Cel mai mare talent din tenisul feminin românesc!”
WTA MIAMI
„E de domeniul miracolului!” » Două aspecte subliniate de Cristian Tudor Popescu, înaintea semifinalei Soranei Cîrstea de la Miami: „Cel mai mare talent din tenisul feminin românesc!”

Directorul CS Universitatea Craiova îl trage la răspundere pe Edi Iordănescu: „Să explice de ce nu l-a convocat pe Andrei Ivan”

„Din punct de vedere fotbalistic, merita să fie în lot. Este unul dintre jucătorii importanți din campionat, cu reușite individuale și colective, și ar fi putut aduce plus valoare echipei naționale.

Trebuie să lăsăm aceste orgolii și mândria personală și să dăm posibilitatea celor mai buni jucători din momentul acțiunilor echipei naționale să poată juca.

Probabil antrenorul echipei naționale are mai multe informații decât mine, motive întemeiate care stau la baza neconvocării lui, pe care ar trebui să le explice public”, a precizat Badea la GSP Live.

În cadrul acțiunii din martie, selecționerul Edi Iordănescu a sugerat că în spatele omiterii lui Andrei Ivan se află probleme de mentalitate. Totuși, Iordănescu a transmis că „ușa rămâne deschisă” pentru atacantul Craiovei.

Andrei Ivan: „Frustrant că nu am fost convocat”

Andrei Ivan s-a declarat „frustrat” că nu a fost convocat pentru primele două meciuri din campania de calificare. Ivan a afirmat că se aștepta să fie convocat de Edi Iordănescu, mai ales că a înscris 6 goluri în cele 10 meciuri oficiale din acest an.

„Pentru mine e frustrant că nu sunt acolo, dar nu am ce să fac, trebuie să merg înainte, să-mi arăt valoarea în continuare și vom vedea ce va fi.

Nu am greșit nimănui, cui să-i cer scuze? De fiecare dată când am fost la națională am dat totul, m-am antrenat foarte bine și nu am fost indisciplinat”, a precizat atacantul.

Citește și: 

Striblea scrie despre banii publici din sport: „Succes avem, rămâne să stabilim principiile. Cât costă, de fapt, performanța?”

Burcă a schimbat din mers obiectivul lui Dinamo și dezvăluie o discuție decisivă: „Gata, până aici!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (12)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  31 Martie 2023, 20:13

Nu poate explica! El face marketing oentru rebuturile lui jiji!!! Sa spuna ca primeste bani de la jiji sa faca rating gloabelor? Il ia dna! Cum sa spuna????

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  31 Martie 2023, 15:41

Ce explicatii sa dea *** daca el a jucat cu Man in banda stanga? Pe Ivan l-a ignorat si l-a luat pe seicul Tanase (golgheter cu doua goluri in campionatul camilelor) ca sa il tina pe banca si sa joace acolo cu improvizatii, ireal acest ***, dar stia si el ca are meciuri usoare si isi permite arogante de genul, bine cu Belarus putea sa *** la acel penalty din final, dar arbitri au fost romani la meciul asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brera30
brera30  •  31 Martie 2023, 15:37
Postat de 03101956 pe 31 Martie 2023, 11:30

Ivan ????? Acest simulator de faulturi, cersetor de cartonase galbene/rosii.......bun doar de executat penaltyuri! In rest, mandrie oltenesca din Tara Olteniei......Tie Badea, putin respect....

Stai liniștit, nu îl egalează nimeni pe Tanase, acum și Tăviță Popescu. La naționala au prioritate familiile Becali și Hagi. Sa nu uitam cum Iordănescu senior, nu l-a chemat niciodată pe Craioveanu la Naționala. Deși juca foarte bine in Spania și bătea de unul singur Barcelona.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează