FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

Anunț neașteptat făcut de Arlauskis înaintea meciului cu România: "Asta i-am zis selecționerului"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 18:39

Giedrius Arlauskis (30 de ani) nu face parte din lotul Lituaniei pentru meciul cu România. Portarul campioanei României, care nu a mai jucat la națională de 3 ani, a anunțat în presa lituaniană faptul că i-a cerut selecționerului să nu mai fie chemat. 

"I-am zis antrenorului să nu mă mai cheme la națională, pentru că vreau să mă concentrez mai mult pe cariera de la club. Am doi copii, m-am rupt de tot și am decis să fac un pas în spate legat de echipa națională. Cred că e mai bine pentru toată lumea", a zis Arlauskis pentru 15min.lt.

Giedrius Arlauskis a adunat 23 de meciuri pentru naționala Lituaniei din 2008 până în 2015. Goalkeeperul de la CFR Cluj a fost fotbalistul anului în Lituania în 2014.

6 trofeea câștigat în România la cele 3 cluburi pentru care a evoluat, CFR Cluj, Unirea Urziceni și FCSB. A obținut titlul cu toate cele 3 formații

Citește și: liveTEXT de la ora 21:45 » România - Lituania, duel în Liga Națiunilor » Ce echipă vrea să trimită Cosmin Contra pe teren

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  17 Noiembrie 2018, 21:50

"Sa se poata concentra la echipa de club", adica sa faca gat, ca o venit si el in Romania sa castige o paine, si se tine tare in vestiar, o uitat ca pe unde o fost, o facut banca, Rubin 7 meciuri in 5 sez, Watford 1 meci 2 sez, si Espanyol 3 meciuri 1 sez!!! CA sa vezi...ce star!

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  17 Noiembrie 2018, 20:41

Păi oricum nu era niciun pericol, nu-l chema nimeni...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează