FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Anunțul făcut de Contra în direct la TV: cine vine să-i ia locul lui Mutu în staff-ul naționalei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 21:57

Cosmin Contra a anunțat cine îi va lua locul lui Adrian Mutu în stafful echipei naționale. Mirel Rădoi, care îndeplinește funcția de manager sportiv la U21, este dorit de "Guriță" pentru a înlocui postul lăsat liber de plecarea lui Mutu la Voluntari. 

”Da, m-am gândit, vreau să vorbesc cu Mirel Rădoi, pentru că el a venit pe același post, dar la naționala de tineret.

Eu, înainte de a fi aceste alegeri la FRF, fără să știu de ce va urma, i-am propus lui Cristi Chivu să vină alături de mine și să lucrăm împreună, numai că el m-a refuzat politicos. Voiam să vină și el alături de mine, cum a venit și Lobonț ca să facem o echipă foarte bună și să facem treabă la națională.

Cristi m-a refuzat, dar are în continuare oferta deschisă, pentru că el mă poate ajuta din orice punct de vedere. Mai ales acum că și-a luat carnetul de antrenor, îl aștept oricând alături de mine, să facă parte din staff-ul meu sau în orice altă funcție vrea el.

Este o idee cu Rădoi, așadar, vreau să vorbesc și cu el să vedem ce spune, cum vede el viitorul și proiectul naționalei”, a spus Contra, la TV Digi Sport.

Rădoi a explicat în trecut că preferă să se implice la nivel de tineret la "națională"  pentru că așa simte că poate ajuta cu adevărat fotbalul românesc. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
dinamo100
dinamo100  •  19 Aprilie 2018, 09:29

Cristi Chivu daca chiar vrea "sa ajute fotbalul romanesc" poate sa vina in staff-ul federal, asa cum ii propune Contra. Daca refuza pe motiv ca presedinte FRF nu e favoritul lui (adica Lupescu), dovedeste ca e infantil, ca nu-l preocupa cu adevarat fotbalul, ci mai degraba un interes de gasca, o bisericuta. Cei care vor cu adevarat schimbari sa vina la FRF si sa propuna aceste schimbari!

ludasmatyi
ludasmatyi  •  19 Aprilie 2018, 09:16

Mafia echipei de aur,care a vrut sa puna mina pe fotbalul romanesc prin Lupescu si cu PSD, este impotriva lui Gurita !! Speram ca Burleanu sa curate fotbalul nostru de cei care se considera cei mai buni si au doar interese personale.Nu avem nevoie de regi in fotbal,ci sportivi plini de fair play,onesti si cinstiti !!Revolutie in fotbal nu putem astepta de la reprezentantii liniei echipei de aur,de la oameni care vor sa castige din sport prin orice metoda:arbitraj cumparat sau dirijat,valize cu bani,schimburi de puncte prin intelegere...etc...Vrem fotbal curat si competitiv !!

para.para
para.para  •  19 Aprilie 2018, 09:12
Postat de para.para pe 19 Aprilie 2018, 09:11

Nu e de loc somer. Se intoarce la UEFA de unde inca n-a demisionat in acte. Sio fi "depus" el demisia, dar poate ca nu e semnata sau poate ca seful lui direct nu i-o aproba. Restul e praf in ochii publicului tinta al acestei hartii.

Si-o*

Vezi toate comentariile (10)
Comentează